Ο Παναθηναϊκός στηρίζει τον ΠΣΑΠ

Ο Παναθηναϊκός στηρίζει τον ΠΣΑΠ

Ο Παναθηναϊκός στηρίζει τον ΠΣΑΠ

Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει οτι συμφωνεί με τα αιτήματα του ΠΣΑΠ εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζητώντας από την διοίκηση της SuperLeague να πράξει το ίδιο...

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός...
«Με την παρούσα ανακοίνωση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να γνωστοποιήσει ότι συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και επιθυμεί την υλοποίηση των συμφωνηθέντων.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η ομάδα μας έδειξε ότι στέκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο φυσικά και μέσω των τοποθετήσεων των ίδιων των παικτών μας.

Είναι, λοιπόν, ξεκάθαρο πως από την πλευρά μας είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με την υπογραφή του συγκεκριμένου μνημονίου, καθώς και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του ΠΣΑΠ.

Καλούμε συνεπώς όλη τη διοίκηση της Super League, αλλά και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς, να προχωρήσουμε τις διαδικασίες, προκειμένου να λυθεί άμεσα το ζήτημα και να μπορέσουν έτσι να κάνουν καλές γιορτές όλοι οι ποδοσφαιριστές της χώρας μας. 

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πέραν των πιο προβεβλημένων ποδοσφαιριστών, υπάρχουν κι εκείνοι, οι οποίοι αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες, αμείβονται με λιγότερα χρήματα και περιμένουν με αγωνία τη διευθέτηση των οφειλόμενων για να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τις ημέρες αυτές».

Best of internet