O Oλυμπιακός και οι άλλοι...

O Oλυμπιακός και οι άλλοι...

Κώστας Ζάλιαρης
O Oλυμπιακός και οι άλλοι...

bet365

Πέρα από τη βατή αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Άντερλεχτ, αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια προέκυψαν στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Εύκολα για τους Άγγλους, «μάχη» Μίτσελ - Βαλβέρδε, Ρωσία και Τουρκία θα κοντραριστούν στο ζευγάρωμα της Φενέρμπαχτσε με την Λοκομοτίβ Μόσχας!

Οι «ερυθρόλευκοι» απέφυγαν τα δύσκολα και η κληρωτίδα τους έφερε αντιμέτωπους με τον βελγικό σύλλογο, τον οποίο είχαν αντιμετωπίσει πρόπερσυ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζουν τα ραντεβού της Φιορεντίνα με την Τότεναμ, η Ντόρτμουντ του Τούχελ κληρώθηκε με την Πόρτο, με τον Κλοπ να... αποφεύγει την πρώην αγαπημένη του και να καλείται εκείνος να ξεπεράσει με τη Λίβερπουλ το εμπόδιο της Άουγκσμπουργκ, του Κώστα Σταφυλίδη.

Στο Μαρσέιγ - Μπιλμπάο θα συναντηθούν ξανά οι άλλοτε προπονητές του Ολυμπιακού, Μίτσελ και Ερνέστο Βαλβέρδε, η Σαχτάρ Ντόνετσκ που αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει απέναντι στη Σάλκε που πέρασε... αέρα από τους ομίλους του Γιουρόπα παίζοντας και με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ. η Νάπολι που κυνηγάει ταυτόχρονα τον τίτλο στην Ιταλία, κληρώθηκε με τη Βιγιαρεάλ που την Κυριακή πήρε μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ στην Πριμέρα! Το ματς της Φενέρμπαχτσε με τη Λοκομοτίβ θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου, ενώ οι άλλες αναμετρήσεις στις 18 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «32»:

Βαλένθια-Ραπίντ Βιέννης

Φιορεντίνα-Τότεναμ

Ντόρτμουντ-Πόρτο

Φενέρμπαχτσε-Λοκομοτίβ Μόσχας

Άντερλεχτ-Ολυμπιακός

Μίντιλαντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Άουγκσμπουργκ-Λίβερπουλ

Σπάρτα Πράγας-Κράσνονταρ

Γαλατάσαραϊ – Λάτσιο

Σιόν - Μπράγκα

Σαχτάρ Ντ. - Σάλκε

Μαρσέιγ - Αθλέτικ Μπιλμπάο

Σεβίλλη – Μόλντε

Σπόρτινγκ Λισ. - Λεβερκούζεν

Βιγιαρεάλ – Νάπολι

Σεντ Ετιέν - Βασιλεία

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα