ΠΑΟΚ: Και πέρσι ήταν Δεκέμβριος…

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Και πέρσι ήταν Δεκέμβριος…

bet365

Παραδοσιακά η Λιβαδειά, με έξι νίκες σε 16 αγώνες για πρωτάθλημα και κύπελλο, δεν είναι από τις «αγαπημένες» έδρες του ΠΑΟΚ.

Αν προσθέσει κανείς και την αδυναμία του «Δικεφάλου» να νικά μετά από εκτός έδρας ευρωπαϊκές επιτυχίες, συνθέτουν το παζλ της σημερινής αναμέτρησης στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς.

Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη, που θα είναι η τρίτη διαδοχική στο πρωτάθλημα και πέμπτη στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια, για να πλησιάσει ακόμη πιο πολύ στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Ο Νίκος Βεζυρτζής, τρεις μέρες πριν το Ντόρτμουντ – ΠΑΟΚ, έλεγε ότι το μυαλό και η σκέψη του ήταν στο ματς με το Λεβαδειακό, δείγμα της προσέγγισης που υπάρχει στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο.

Ο ΠΑΟΚ έχει πέντε νίκες στη Λιβαδειά σε σύνολο 14 αγώνων πρωταθλήματος και μόνο μια φορά έχει πετύχει διαδοχικές νίκες, το 2009 με 0-3 και το 2010 με 0-2, προπονητής και στις δύο αυτές νίκες ο Φερνάντο Σάντος, ενώ προέρχεται από νίκη, καθώς είχε επικρατήσει στην τελευταία αναμέτρηση στη Λιβαδειά με 1-2 στις 21 Δεκεμβρίου 2014

Ηταν για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σ’ ένα επεισοδιακό παιχνίδι, όπου τα γκολ είχαν βάλει οι Τζαβέλλας στο 12' (αποβλήθηκε στη συνέχεια για μία αψιμαχία με τον Μάντζιο), Περέιρα (51'), ενώ για τους γηπεδούχους είχε σκοράρει ο Κονέ (80').

Η ομάδα της Βοιωτίας έχει πανηγυρίσει έξι φορές ενώ άλλα τρία ματς έληξαν ισόπαλα. Μάλιστα και οι δύο ομάδες έχουν βρει δίχτυα από 22 φορές.

Επίσης έχουν καταγραφεί και δύο ματς για τον θεσμό του Κυπέλλου, όπου οι «ασπρόμαυροι» είναι αήττητοι με μία νίκη και μία ισοπαλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα