Ολυμπιακός: Αδειάζει, γεμίζει και επιστρέφει καλύτερος το 2016!

Ολυμπιακός: Αδειάζει, γεμίζει και επιστρέφει καλύτερος το 2016!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ολυμπιακός: Αδειάζει, γεμίζει και επιστρέφει καλύτερος το 2016!

bet365

Επρεπε να νικήσει και το έκανε. Επρεπε να δείξει ότι έχει αφήσει πίσω του τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ αλλά φάνηκε σαφώς επηρεασμένος. Τώρα ο Ολυμπιακός μαθαίνει τον αντίπαλό του στο Europa, κάνει το 2 στα 2 και επιστρέφει το 2016 πιο δυνατός.

Κόντρα στον Παναιτωλικό το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αν και η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή - κάτι που παραδέχτηκε κι ο ίδιος ο Μάρκο Σίλβα αργότερα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Τσόρι, εκτός από το γκολ, αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Καμπιάσο, ενώ υπήρχε και ένα δοκάρι στην προσπάθεια του Φορτούνη.

Το ζήτημα είναι ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας έκαναν το 14 στα 14 συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους και σε λίγες ώρες θα ξέρουν τον επόμενο ευρωπαϊκό σταθμό τους. Ο Μάρκο Σίλβα κι οι παίκτες του καλούνται να αποφορτιστούν κυρίως ψυχολογικά, να αφήσουν πίσω τους την απογοήτευση του αποκλεισμού και να συνεχίσουν. Ήδη είναι στην κληρωτίδα. Η μόνη ελληνική ομάδα που συνεχίζει σε μια διοργάνωση με γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ. Ομάδες όπως οι Φιορεντίνα, Σεβίλλη, Βαλένθια και πάει λέγοντας...

Ποιος μπορεί να γυρίσει την πλάτη στο Europa League; Στο Λιμάνι σίγουρα κανείς. Τώρα, έχει μπροστά του το Κύπελλο όπου έχει να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, ενώ στις 19/12 πηγαίνει στη Μυτιλήνη για το τελευταίο ματς του 2015.

Φυσικά και στόχος είναι να έρθουν οι νίκες και στα δύο ματς. Ετσι, θα κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» γιορτές έχοντας ηττηθεί μόλις τρεις φορές. Οι δύο από την Μπάγερν που δεν κόβεται... ούτε με βαλέ και μία από την Άρσεναλ που ακόμη κι όταν οι περισσότεροι την πίστευαν για «πεθαμένη» έδειξε το πόσο σπουδαία είναι.

Ένας Ολυμπιακός που έχει την ποιότητα να παίρνει τα αποτελέσματα, πρέπει να αδειάσει από την πίεση των συνεχόμενων αγώνων, να γεμίσει της μπαταρίες του και να επιστρέψει από τα Χριστούγεννα πιο δυνατός. Το Europa League είναι μπροστά του και αποτελεί μια τεράστια πρόκληση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα