«Όλη η Ελλάδα είδε πως χάσαμε» λένε στον Παναιτωλικό!

Gazzetta team
«Όλη η Ελλάδα είδε πως χάσαμε» λένε στον Παναιτωλικό!

bet365

Πίκρα για τον τρόπο που έχασαν, οργή για τις αποφάσεις του Παπαδόπουλου και ικανοποίηση για την εικόνα, είναι τα συναισθήματα των ανθρώπων του Παναιτωλικού μετά τον αγώνα με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό!

Η επόμενη ημέρα του αγώνα στο Καραϊσκάκη βρίσκει τους ανθρώπους του Παναιτωλικού με ανάμεικτα συναισθήματα. Αυτό που κυριαρχεί φυσικά είναι η πίκρα, καθώς μια καλή εμφάνιση δεν συνδυάστηκε και με το ανάλογο αποτέλεσμα κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Όχι επειδή κάτι πήγε στραβά στον προγραμματισμό του Μαντζουράκη, αλλά γιατί οι αποφάσεις του διαιτητή Παπαδόπουλου ήταν σε μεγάλο βαθμό καταδικαστικές όπως υποστηρίζουν στο Αγρίνιο.

Οι «κυανοκίτρινοι» στέκονται στην φάση της αποβολής του Κυριακίδη καθώς θεωρούν ότι εκεί κρίθηκε το ματς, αφού στην εξέλιξη της ήρθε το γκολ που έκρινε τον νικητή, συν το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός έπρεπε να αναζητήσει κάτι καλό παίζοντας ένα ολόκληρο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Οι άνθρωποι της ομάδας μετά την λήξη του αγώνα στο Καραϊσκάκη... έβραζαν με τον διαιτητή Παπαδόπουλο, τονίζοντας πως στην φάση της αποβολής υπάρχει «διπλό» επιθετικό φάουλ.

«Δεν είναι μόνο το προφανές, δηλαδή το σπρώξιμο του Ιντέγε στον Χαντάκια, αλλά στην εξέλιξη πριν διώξει με τα χέρια ο Κυριακίδης, ο παίκτης του Ολυμπιακού του κάνει το δεύτερο φάουλ» έλεγε παράγοντας της ομάδας, που παρέπεμπε και στο βίντεο λέγοντας «τουλάχιστον είδε όλη η Ελλάδα πως χάσαμε».

Το... ποτάμι δεν γυρίζει πίσω βέβαια και το ίδιο ισχύει και για τον αγώνα του Φαλήρου. Πλέον το μυαλό όλων είναι στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Αγρίνιο. Πολυτέλεια για απώλεια δεν υπάρχει, αφού η ομάδα είναι χαμηλά βαθμολογικά και κάθε άλλο αποτέλεσμα θα... ζορίσει την συνέχεια. Πάντως από τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό υπάρχουν και αισθήματα ικανοποίησης για την συνολική εικόνα.

Παρά το γεγονός ότι πήγε... μισή ομάδα στον Πειραιά (τραυματισμοί και τιμωρίες), κινδύνεψε ελάχιστα, είχε 1-2 ευκαιρίες να απειλήσει (κυρίως στην φάση του Ρουσκουσέδα) και κέρδισε την καλή μαρτυρία όλων. Αυτό που θέλει πλέον ο Μαντζουράκης είναι η αυτή η καλή εικόνα να παρουσιαστεί και κόντρα στον «γηραιό» με το ανάλογο αποτέλεσμα όμως!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα