Στιλ: «Σε καλό δρόμο»

Στιλ: «Σε καλό δρόμο»

Νίκος Αθανασίου
Στιλ: «Σε καλό δρόμο»

bet365

Ο Λουκ Στιλ, υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό δρόμο, μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης:«Θα έλεγα ότι είναι πράγματι μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα. Θυμάμαι ότι και στην προηγούμενη σεζόν ο Αστέρας ήταν ένας πολύ καλός αντίπαλος και φέτος είναι πολύ υπολογίσιμος. Εμείς παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε μια καλή αμυντική γραμμή. Το γεγονός ότι παίζαμε χωρίς φιλάθλους είναι πάντα πολύ δύσκολο και είμαι χαρούμενος για τη νίκη, όπως και για το ότι κρατήσαμε το «μηδέν» στην άμυνά μας».

Για τις αλλαγές σχημάτων και προσώπων επί Στραματσιόνι:«Πραγματικά οι αλλαγές είναι πολλές όμως όλα αυτά είναι λογικά όταν βρίσκεσαι σε μια μεταβατική περίοδο ως ομάδα. Ο νέος προπονητής έρχεται και αλλάζει πράγματα και όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε τι μας ζητάει και να προσαρμοστούμε στους νέους ρυθμούς και τις νέες ιδέες. Όλοι χρειαζόμαστε χρόνο και οι παίκτες αλλά και ο προπονητής μέχρι να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες και να μάθει την ομάδα του. Τα τελευταία αποτελέσματα δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Σε ότι αφορά τους Λαγό και Ζέκα, οι δύο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, έκαναν δηλώσεις υπέρ της απεργίας των ποδοσφαιριστών που είναι προγραμματισμένη για τα μέσα της εβδομάδας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα