Κάταγμα στο ζυγωματικό ο Γιορέντε

Νίκος Τσιώκος
Κάταγμα στο ζυγωματικό ο Γιορέντε

bet365

Κάταγμα στο ζυγωματικό υπέστη ο Ραούλ Γιορέντε, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού τιμ της Καλλονής.

Σοκ προκάλεσε στους ανθρώπους της Καλλονής και όχι μόνο ο τραυματισμός του Ραούλ Γιορέντε στο ματς με τον Ατρόμητο. Ο Ισπανός τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπό του, όπου τον χτύπησε άθελά του ο Στέφανο Ναπολεόνι με το πόδι.

Ο αριστερός μπακ του συλλόγου της Μυτιλήνης μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο και εν συνεχεία στο ασθενοφόρο, το οποίο τον πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και η πρώτη εκτίμηση αυτής από το ιατρικό τιμ κάνει λόγο για κάταγμα στο ζυγωματικό.

Βέβαια, θα υποβληθεί σε περαιτέρω νευροχειρουργικό και οφθαλμολογικό έλεγχο κατά τη διάρκεια της νύχτας, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Θαλής Θεοδωρίδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στα δύο τελευταία ματς της χρονιάς με Κισσαμικό για το Κύπελλο και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα