Μαρσέιγ - Γκαζελέκ Αζαξιό 1-1

Gazzetta team
Μαρσέιγ - Γκαζελέκ Αζαξιό 1-1

bet365

Η Μαρσέιγ έμεινε στο 1-1 με την Γκαζελέκ και συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη στη Μασσαλία εδώ και 3 μήνες. Στο 1-1 έμεινε η Ανζέρ με την Μπορντό.

Η τελευταία νίκη της Μαρσέιγ εντός έδρας είχε έρθει πριν από 3 μήνες και η φορμαρισμένη Γκαζελέκ σίγουρα δε θα ήταν εύκολος αντίπαλος. Οι Μασσαλοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ, βρήκαν την απάντηση, όμως έμειναν με 10 παίκτες από το 51’ και συνεχίζουν να αγνοούν τη νίκη στο «Βελοντρόμ», μένοντας στο 1-1 με τους Κορσικανούς.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους. Αρχικά, ο Λαρμπί εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα των αμυντικών της Μαρσέιγ στο 11’, όμως είδε τον Μανταντά να του λέει «όχι», πριν ο Μεντί ανατρέψει τον Ντιά στο 19’, με τον Ζουά να κάνει το 0-1 από την άσπρη βούλα! Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 37’, όταν έφυγαν στην αντεπίθεση, με τον Καμπελά να κάνει την σέντρα και τον Μπατσουάγι, που νωρίτερα είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία, το 1-1. Στο 51’ τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα για τους παίκτες του Μίτσελ, καθώς ο Μπαραντά αποβλήθηκε, όμως οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες μέχρι το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι είδαν ότι μπορούν να αποφύγουν την ήττα και δεν ρίσκαραν, με την μοναδική καθαρή ευκαιρία να έρχεται στο τέλος, με τον Μορί να βγάζει την προσπάθεια του Μπατσουάγι και το 1-1 να μένει.

Το έσωσε στο τέλος η Ανζέρ
Η Μπορντό ήταν πολύ καλύτερη σε σχέση με τις τελευταίες αγωνιστικές, όμως η Ανζέρ κατάφερε να αποσπάσει τουλάχιστον την ισοπαλία, ισοφαρίζοντας στο τέλος. Ο Καζρί έκανε τη διαφορά για τους Γιρονδίνους στο πρώτο ημίχρονο και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 18’. Ο Μπουτέλ έσωσε τους γηπεδούχους, όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στο 40’, όταν μετά από σέντρα του Πλάζιλ ο Ρολάν με κεφαλιά έκανε το 0-1 με το δεύτερό του γκολ στη σεζόν. Την ίδια στιγμή οι γηπεδούχοι δεν είχαν καταφέρει να βρουν ρυθμό και απείλησαν μόλις σε μία περίπτωση στο πρώτο ημίχρονο με τον Καρασό να βγάζει την προσπάθεια του Κετκεοφομφόνε.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα. Το τέμπο πιο γρήγορο, με την Ανζέρ να πλησιάζει στην ισοφάριση, όταν στο 60’ ο Ποκό παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι πίεσαν μετά το 75’ και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 83’, όταν μετά από κόρνερ ο Τομάς έκανε το 1-1! Η πίεση συνεχίστηκε μέχρι το τέλος και η Ανζέρ παραλίγο να κάνει την ανατροπή, όμως ο Καράνοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον Καρασό στο τέλος, με το 1-1 να παραμένει.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα