Αουγκσμπουργκ – Σάλκε 2-1

Γιώργος Καραμάνος
Αουγκσμπουργκ – Σάλκε 2-1

bet365

Η Αουγκσμπουργκ νίκησε 2-1 στις καθυστερήσεις για πρώτη φορά ever τη Σάλκε και τη δεδομένη στιγμή έχει καλύτερο σερί ακόμα και από τη Μπάγερν.

Εάν υπάρχει σίγουρα μία ομάδα στη Bundesliga που θα χαλαστεί με την χειμερινή διακοπή, αυτή δεν είναι άλλη από την Αουγκσμπουργκ. Αν και ξεκίνησε τραγικά τη σεζόν, το τελευταίο διάστημα τα... σπάει και έχει καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και από την γειτόνισσα της, Μπάγερν. Οι Βαυαροί πήραν τεράστια νίκη (2-1) κόντρα στη Σάλκε και έφτασαν τις τρεις επιτυχίες σε τέσσερις αήττητες αγωνιστικές. Σε αυτά προσθέστε και το «διπλό» με πρόκριση την Πέμπτη στο Europa League.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που νικούν τους Βασιλικούς Μπλε σε εννέα μεταξύ τους συναντήσεις. Τα καλά για τους γηπεδούχους ξεκίνησαν στο 34', όταν σε μακρινό σουτ ο Χονγκ έβαλε το τακουνάκι και έβαλε ένα περίεργο γκολ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκεί τα ηνία του αγώνα, απείλησαν με τη βολίδα του Γκορέτσκα στο δοκάρι (54') και ισοφάρισαν με το πρώτο γκολ στην καριέρα του Κολάσιντας (70'). Ωστόσο, εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία, ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καϊούμπι και σκότωσε τη Σάλκε με κοντινό δυνατό βολέ, απογειώνοντας την Αουγκσμπουργκ στην 13η θέση, με τους ηττημένους να χάνουν έδαφος στη μάχη της τετράδας.

* Ο Κώστας Σταφυλίδης έμεινε στον πάγκο της Αουγκσμπουργκ

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα