Καρυπίδης: «Σε περιμένει μια θέση στον Άρη»

Καρυπίδης: «Σε περιμένει μια θέση στον Άρη»

Απόστολος Παγώνης
Καρυπίδης: «Σε περιμένει μια θέση στον Άρη»

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr για το τι ειπώθηκε ανάμεσα στους Νίκο Κυζερίδη και Θόδωρο Καρυπίδη πριν την έναρξη του αγώνα με την Θύελλα Φιλώτα. Ποια ήταν η πρόταση του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Ο Νίκος Κυζερίδης βρέθηκε σήμερα (13/12) στο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά από αρκετά χρόνια για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Άρη με την Θύελλα Φιλώτα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» αφού συνομίλησε με πρώην συμπαίκτες του και φιλάθλους της ομάδας, στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Θόδωρο Καρυπίδης. Ο τελευταίος είχε ένα θερμό εναγκαλισμό με τον Κυζερίδη και στη συνέχεια κουβέντιασαν για την κατάσταση του 44χρονου πρώην ποδοσφαιριστή.

Ο Νίκος Κυζερίδης ευχαρίστησε τον άνθρωπο Καρυπίδη για την ευαισθησία που έδειξε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. «Σε ευχαριστώ από καρδιάς για την προσπάθεια που κάνεις. Θα το εκτιμώ για μια ζωή». Ο Θόδωρος Καρυπίδης του είπε πως θα είναι πάντα δίπλα στον ίδιο και στην οικογένεια του. «Η πόρτα του Άρη θα είναι για πάντα ανοιχτεί για σένα. Θα είμαι πάντα δίπλα σου». Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη ενημέρωσε τον Κυζερίδη για την απόφαση που πήρε και έχει να κάνει με το ενδεχόμενο συνεργασία. Μόλις τελειώσει τις θεραπείες που κάνει στη Γερμανία και όλα πάνε καλά τότε θα αναλάβει πόστο μέσα στην ομάδα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα