Ράγιο Βαγιεκάνο – Μάλαγα 1-2 (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ράγιο Βαγιεκάνο – Μάλαγα 1-2 (vids)

bet365

Σκοράροντας για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας, η Μάλαγα έκανε σημαδιακή τη μέρα στο «Βαγιέκας» και με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε 2-1 της Ράγιο Βαγιέκανο!

Οι Ανδαλουσιανοί πριν από το παιχνίδι βρίσκονταν στη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά πλέον έριξαν εκεί τους σημερινούς τους αντιπάλους με τη μεγάλη νίκη που πήραν στη 15η αγωνιστική της Primera Division.

Ο Χάβι Γκέρα στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους για να ξεκινήσει ιδανικά το μεσημέρι της Κυριακής για την ομάδα Πάκο Χέμεθ.

Όλα ανατράπηκαν στην επανάληψη, με τη Μάλαγα να σκοράρει με τον Σαρλς στο 59ο λεπτό, λίγα δευτερόλεπτα αφότου είχε περάσει με αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και το τελικό 2-1 για τους φιλοξενούμενους με τον Τσοπ στο 87', με δεξί πλασέ που κατέληξε στην αριστερή γωνία του Γιοέλ...

Η Βαγιεκάνο, από τη στιγμή που ισοφαρίστηκε, έχασε ευκαιρίες για να πάρει ξανά το προβάδισμα, έχοντας αφυπνιστεί από την αρνητική εξέλιξη, όμως, ακόμα και σε στιγμές που οι ποδοσφαιριστές της έπρεπε να σπρώξουν τη μπάλα προ κενής εστίας στα δίχτυα, απέτυχαν να το κάνουν και αυτό!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα