«Πηγαδάκι» Σίλβα - Γεωργάτου με Ουάρντα

Δημήτρης Τομαράς
«Πηγαδάκι» Σίλβα - Γεωργάτου με Ουάρντα

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα είχε μία κουβέντα με τον Αμρ Ουάρντα παρουσία του Γρηγόρη Γεωργάτου αρκετή ώρα πριν την σέντρα στο Ολυμπιακός - Παναιτωλικός. Συνεχίζει να απασχολεί ο παίκτης.

Το όνομα του Αιγύπτιου άσου έχει γραφτεί για όλες τις μεγάλες ομάδες πλην της ΑΕΚ. Ο ίδιος ο ατζέντης του παίκτη έχει αναφέρει τις προθέσεις του Αμρ Ουάρντα να μείνει στην Ελλάδα όσο περισσότερο καιρό γίνεται και γιατί όχι να επιδιώξει να βρει ένα συμβόλαιο σε μία πιο μεγάλη ομάδα.

Επίσης έχει διαρρεύσει πως υπάρχει μία διερευνητική συζήτηση για τον Ολυμπιακό. Το μεσημέρι της Κυριακής πάντως ο Ουάρντα τα είπε για πολύ λίγο με τον Μάρκο Σίλβα με τον Γρηγόρη Γεωργάτο να είναι παρών στην κουβέντα αυτήν.

Με αυτόν τον τρόπο φάνηκε ξανά πως οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται μαζί του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα