«Ρεμάλια και αληταράδες»

«Ρεμάλια και αληταράδες»

Gazzetta team
«Ρεμάλια και αληταράδες»

bet365

Στην... αντεπίθεση πέρασε η διοίκηση της Παναχαϊκής, που κατήγγειλε τους παίκτες που «έκαναν προσφυγή για 300 ευρώ».

Με μισή αποστολή κατέβηκε στο Ηράκλειο η Παναχαίκή για το παιχνίδι κόντρα στον Εργοτέλη, καθώς αρκετοί είναι οι παίκτες που αποφάσισαν να αποχωρήσουν και να κάνουν προσφυγή για οφειλές. Όπως τονίζει, όμως, ο Ποτής Τσιριμπής, άπαντες έχουν λάβει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων τους και οι οφειλές είναι επιπέδου... 300 ευρώ, αφήνοντας να εννοηθούν διαφορετικά κίνητρα για αυτή τους την κίνηση. Μάλιστα, οι χαρακτηρισμοί του ήταν βαριοί, (ρεμάλια), ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά, επί των ημερών του δε σκοπεύει να αφήσει τα... οβεράκια και τις ανατροπές.

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λυών.

Αναλυτικά:

«Δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στην Παναχαϊκή όπως τα εννοείτε εσείς. Σήμερα ήρθαν εδώ εκείνοι που αγαπάνε την Παναχαϊκή, όσο κανείς άλλος. Έχουν πάρει 190 χιλιάρικα οι παίκτες. Ποια ομάδα στην κατηγορία έχει δώσει μέχρι σήμερα 190 χιλιάρικα; Η Παναχαϊκή σήμερα γεννήθηκε. Όσο είμαι δεν θα επιτρέψω ούτε οβεράκια, ούτε ανατροπές. Οι παίκτες που έφυγαν να πουν τι τους χρωστάμε. Ποδοσφαιριστής έχει πάρει 9.5 χιλιάρικα και πάτησε στα 300 ευρώ που του χρωστάμε για να κάνει προσφυγή.

Σε αυτούς που έφυγαν χρωστάμε απο 300 ευρώ μέχρι 3 χιλιάδες ευρώ. Δεν λένε όμως ότι έχουν πάρει 190 χιλιάρικα. Δεν λένε για τις προκαταβολές που έχουν πάρει. Αυτό το λάθος κάναμε. Πήγαμε να χτίσουμε κάτι πάνω σε αληταράδες. Ήρθαμε με αεροπλάνο στην Κρήτη. Ούτε καν μπήκαμε στον κόπο για πλοίο. Πήραμε ένα σύλλογο που χρωστούσε 1,8 εκ. ευρώ. Έχουμε πληρώσει 500 χιλιάρικα. Και ο Εργοτέλης έχει οικονομικά προβλήματα. Είδα όμως όλους τους παίκτες εδώ.

Εμάς κάποια ρεμάλια πήραν τις τσάντες κι έφυγαν. Με τα Χανιά ζήτησα να με καλέσει εισαγγελέας και έκανα καταγγελίες. Κανείς δεν με κάλεσε. Περιμένω ακόμα να με καλέσει. Προκαλώ τον οποιοδήποτε να έρθει να ελέγξει τα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ. Θα κοιτάξουμε να φέρουμε στην ομάδα παιδιά καθαρά που θα παίζουν για τη φανέλα».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα