«Μπορεί να προχωρήσει ο Ολυμπιακός»

«Μπορεί να προχωρήσει ο Ολυμπιακός»

«Μπορεί να προχωρήσει ο Ολυμπιακός»

Γουόλκοτ, Ράμσεϊ και Φλαμινί χαρακτήρισαν τον Ολυμπιακό σκληροτράχηλο αντίπαλο και εκτιμούν ότι μπορεί να προχωρήσει στο Europa League, παρά το ανεβασμένο επίπεδο της διοργάνωσης.

Οι ποδοσφαιριστές των Κανονιέρηδων μίλησαν στη Real News:

Θίο Γουόλκοτ: «Έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην έδρα του Ολυμπιακού για να τον νικήσουμε και αυτό ακριβώς κάναμε. Το έργο μας δεν ήταν εύκολο, αλλά δεν τα παρατήσαμε ποτέ, παρά το γεγονός ότι τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν δύσκολα και πιεστικά για εμάς. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και ασφαλώς μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται ο προπονητής μας, ο οποίος, διάβασε σωστά τον αγώνα. Ο αντίπαλός μας, είναι αξιόλογη ομάδα και νομίζω ότι μπορεί να έχει καλή συνέχεια στο Europa League, παρά το γεγονός ότι το επίπεδο της διοργάνωσης έχει ανέβει σημαντικά».

Άαρον Ράμσεϊ: «Μπορώ να πω ότι είναι ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα και γι' αυτό είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Δεν ήταν απλή υπόθεση η νίκη. Άλλωστε, θυμόμασταν καλά ότι στην έδρα μας είχαμε χάσει από τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ομάδα με ποιότητα και πιστούς οπαδούς στο πλευρό του. Ανυπομονούμε για τη συνέχεια στο Champions League και προσωπικά δεν έχω προτίμηση για τον επόμενο αντίπαλό μας».

Ματιέ Φλαμινί: «Νομίζω ότι τα καταφέραμε μια χαρά, αν και η αλήθεια είναι πως μέχρι να γίνει αυτό συναντήσαμε πολλές δυσκολίες στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός μπορεί να αμύνεται εξαιρετικά και δεν ήταν εύκολο να ανοίξουμε διαδρόμους προς την εστία του. Το πρώτο γκολ έκανε το έργο μας πιο απλό, παρά το γεγονός πως υπήρχε πάντα ο κίνδυνος να δεχθούμε τέρμα. Ο αγώνας ήταν ένα δυνατό τεστ για εμάς απέναντι σε μια ομάδα που εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη μας στο Λονδίνο και μας νίκησε. Ο Ζιρού έκανε φανταστικό ματς. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα ήθελα την Μπαρτσελόνα στην επόμενη φάση. Όσο για τον Ολυμπιακό, είμαι της άποψης πως θα είναι σκληροτράχηλος αντίπαλος για όποιον κι αν κληρωθεί στο Europa League».

Best of internet