Κόρμπος: «Είχαμε δουλέψει για τον Μπαρμπόσα»

Κόρμπος: «Είχαμε δουλέψει για τον Μπαρμπόσα»

Κόρμπος: «Είχαμε δουλέψει για τον Μπαρμπόσα»

Ο Παναγιώτης Κόρμπος μίλησε για τη φάση με τον Έλντερ Μπαρμπόσα και δήλωσε ικανοποιημένος από το βαθμό παρά το αίσθημα πικρίας που αφήνει.

Ο μέσος των Νεοσμυρνιωτών μίλησε στην κάμερα της Nova:

Για τη φάση του γκολ της ΑΕΚ και την κίνηση που έκανε ο Μπαρμπόσα: «Είχαμε ασχοληθεί στις προπονήσεις με αυτή την κίνηση που κάνει συχνά ο Μπαρμπόσα αλλά η φάση έγινε πολύ γρήγορα. Εγώ έκανα κίνηση να βγω πάνω του αλλά δεν τον πρόλαβα. Δεν δουλέψαμε σωστά σε αυτή την φάση, υπήρχαν διάφοροι παίκτες που θα μπορούσαν να έχουν σταματήσει τον Μπαρμπόσα αλλά όλα έγιναν γρήγορα. Κάναμε λάθος και όταν κάνεις λάθη με τέτοιες ομάδες τα πληρώνεις».

Για το αν οι παίκτες του Πανιωνίου είναι ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα: «Κακά τα ψέμματα παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα που είναι δεύτερη στη βαθμολογία. Πριν κάποια χρόνια θα ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε ένα αίσθημα πικρίας για το αποτέλεσμα αλλά με μια τέτοια ομάδα είναι σημαντική και η ισοπαλία».

Για το τι άλλαξε στον Πανιώνιο σε σχέση με πέρυσι: «Πιστεύω ότι η έλευση του Ουζουνίδη και ο τρόπος που άλλαξε το παιχνίδι μας έπαιξε ρόλο στο να αλλάξει η φυσιογνωμία της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε μια οικογένεια, δεν υπάρχουν ίντριγκες και άλλα τέτοια. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άψογο και αυτό είναι που μας έχει βοηθήσει».

Best of internet