Βλάχος: «Περίεργα κόντρα στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Βλάχος: «Περίεργα κόντρα στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Βαλεντίνος Βλάχος έκανε λόγο για πολύτιμο βαθμό για τον Πανιώνιο, αλλά δεν έκρυψε ότι το να αγωνίζεται κόντρα στην πρώην ομάδα του, ήταν δύσκολο για τον ίδιο.

«Δε μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αφού δεχθήκαμε πίεση στα πρώτα 20 λεπτά. Καταφέραμε να ισορροπήσαμε. Ο βαθμός είναι πολύτιμος, αφού η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα. Ήταν περίεργα τα συναισθήματα που ένιωσα αντιμετωπίζοντας την ΑΕΚ, αλλά τώρα είμαι παίκτης του Πανιωνίου και θέλω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα. μου. Πιέσαμε όταν η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες, αλλά και ο βαθμός είναι σημαντικός. Το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και η καλή δουλειά που γίνεται είναι το μυστικό της ομάδας μας φέτος» δήλωσε ο αμυντικός των Νεοσμυρνιωτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα