Της υποκρισίας...

Της υποκρισίας...

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Της υποκρισίας...

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης με αφορμή τους...κωμικούς μ.ο. εισιτηρίων στην Λίγκα...καταπιάνεται στο blog του στο gazzetta.gr με... Έλληνες παράγοντες.

Έβλεπα σήμερα τα παιχνίδια της Λίγκας. Γήπεδα με ελάχιστο κόσμο και ακόμα πιο λίγα εισιτήρια. Διαβάζοντας και το σχετικό ρεπορτάζ μου ήρθε για μία ακόμα φορά στο μυαλό το πώς ο ΑΡΗΣ έφτασε να βολοδέρνει στην Γ εθνική, επειδή σε αντίθεση με όσα κατά καιρούς ψευδώς έχουν αναπαραχθεί, δεν ανέβηκε σε άρματα και δεν έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης από την Πολιτεία όπως άλλες ομάδες στις οποίες χαρίστηκαν εκατομμύρια ευρώ, όταν φυσικά νωρίτερα και μέχρι να βρεθεί ο όποιος επενδυτής, υπήρχε...στάση πληρωμών.

Βέβαια για να δικαιολογηθούν όλα αυτά τα σκάνδαλα, έπρεπε να πέφτει η λάσπη και στον ΑΡΗ. Δεν είναι αυτό το θέμα όμως του σημερινού blog. Άλλωστε τα έχω σημειώσει ουκ ολίγες φορές. Το θέμα είναι τι γίνεται σήμερα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Να αρχίσουμε από την ΕΠΟ; Μάλλον δεν χρειάζεται... Εκεί αρχίζουν και τελειώνουν όλα! Πλήρης απαξίωση του ποδοσφαίρου. Εξαίρετη...ΚΕΔ, καταπληκτικές επιτροπές εφέσεων, κόντρα επιτροπές και Πυλάβιος, Γκαγκάτσης, Σαρρής, Γκιρτζίκης. 4 ονόματα μία ιστορία!!!Θεωρείται ότι τους ενδιαφέρει σε ποιο σημείο έχει φτάσει το ποδόσφαιρο; Δύσκολαααααααααα! Άλλα πράγματα ενδιαφέρουν! Όπως μην μπερδεύεστε, άλλα πράγματα ενδιαφέρουν και αυτούς που θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη. Και αυτή η ώρα πλησιάζει και θα το καταλάβετε όλοι στις επικείμενες εκλογές...

Για την ώρα προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο όλες αυτές οι παραγοντάρες του ποδοσφαίρου προσπαθούν να εξηγήσουν για ποιο λόγο τα γήπεδα στην Ελλάδα είναι άδεια. Γιατί δεν πάει στο γήπεδο ο κόσμος; Στο σχετικό ρεπορτάζ του gazzetta. Ανέφερε: Σύμφωνα με τους επίσημους αριθμούς της Λίγκας και ενώ οδεύουμε προς την 14η αγωνιστική, δέκα ομάδες κόβουν κατά μέσο όρο λιγότερα από 2 χιλιάδες εισιτήρια ανά αγώνα. Ορισμένες έχουν κάτω από 1.500 και μία κάτω από 1.000...

Πέρα από τις εμπορικές ομάδες ο Ηρακλής χωρίς το σημερινό παιχνίδι έχει μ.ο. 4.674 και ακολουθεί ο Παναιτωλικός με 2.268. Από την 7η θέση και κάτω τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν είναι... Η Βέροια έχει Μ.Ο. 1.887 εισιτήρια και έπονται ο ΠΑΣ με 1.865, ο Πλατανιάς με 1.692, ο Αστέρας με 1.666, η Ξάνθη με 1.657, ο Πανθρακικός με 1.363, ο Πανιώνιος με 1.304, ο Ατρόμητος με 1.204, ο Λεβαδειακός με 1.145 και η... ουραγός Καλλονή που κόβει μόλις 772 εισιτήρια μέσο όρο.

Αυτές όμως τις ομάδες επέλεξαν οι...σοφοί του ποδοσφαίρου! Ο ΑΡΗΣ δεν ψήφιζε αυτά που ήθελαν στην Λίγκα. Δεν τους έκανε τα κέφια, ακόμα και όταν αναγκάστηκε να πάρει δανεικούς για να σωθεί. Αλλά ούτε αυτό συνέβη! Και δεν θα συνέβαινε ούτε την πρώτη χρονιά, αν δεν γίνονταν ότι έγινε με την ΑΕΚ.

Στον ΑΡΗ, λοιπόν οι αποφάσεις των αρμόδιων επιτροπών ήταν οι...αρμόζουσες. Οι διαιτησίες το ίδιο. Οι πιέσεις παρομοίως. Πώς αλλιώς θα έπαιζαν όλες αυτές οι μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Λίγκα;

Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε στην Ελλάδα. Δεν θέλουμε τον ΑΡΗ. Θέλουμε ομάδες που θα συντηρούνται από τα τηλεοπτικά χρήματα. Και όσο συνεχίζει αυτή η κατάσταση...προκοπή θα βλέπουν οι ίδιοι και οι ίδιοι. Αν και κάποια στιγμή θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο ΑΡΗΣ είναι ήδη στον δρόμο της επιστροφής. Ίσως τότε να σταματήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνεται της...υποκρισίας!

ΥΓ1 Ως την άλλη Κυριακή μπορεί η διαφορά να είναι στο +15 και παραπάνω. Για να αρχίσει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν!

ΥΓ2 Τον φάγαμε τον Τσούπκοβιτς είναι η αλήθεια. Σχεδόν ένα μήνα έξω θα μείνει το παιδί και μάλιστα τραυματίστηκε στο καλύτερό του παιχνίδι. Περαστικά! Και φυσικά είναι αυτονόητη η ανάγκη ενίσχυσης πλέον. Και είναι καλύτερο να αλλάζεις όταν είσαι ψηλά και όχι υπό την πίεση κακών αποτελεσμάτων. Γιατί τώρα θα το κάνεις για να πας ακόμα πιο ψηλά. Ο ΑΡΗΣ φέτος είναι ήδη τρίτος στο πρωτάθλημα και πρώτος στον όμιλο του στην Ευρωπη. Δεν χρειάζεται φυσικά να ανεβάσω την βαθμολογία για να δούμε που βρίσκονται ομάδες που πριν ένα μήνα με μία νίκη άρχισαν να λοιδωρούν τον Αυτοκράτορα του Ελληνικού μπάσκετ...

ΥΓ3 Για τον λαικισμό με την Κ17, αλλά κυρίως τα όσα προκύπτουν εκ των έσω του συλλόγου (γιατί δεν πρέπει να ασχολούμαστε καν με όσους θυμήθηκαν τα παιδιά του ΑΡΗ, τώρα που η πρώτη ομάδα έχει 12 νίκες και 1 ισοπαλία) σύντομα θα υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη. Για να σταματήσουν κάποιοι να εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως την “τρέλα” των γονιών.

ΥΓ4 Όσοι μπορούν το απόγευμα της Δευτέρας να περάσουν μια βόλτα από το Βικελίδης για το ματς για το Νίκο Κυζεριδη. Και όσοι δεν μπορούν, το εισιτήριο έχει 5 ευρώ. Ο καθένας μπορεί να συνδράμει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!