Μπαρμπόσα: «Να βελτιωθούμε εκτός έδρας»

Gazzetta team
Μπαρμπόσα: «Να βελτιωθούμε εκτός έδρας»

bet365

Μακριά από το ΟΑΚΑ η ΑΕΚ χάνει αρκετούς βαθμούς και ο Ελντερ Μπαρμπόσα το επισήμανε, μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πορτογάλος ήταν αυτός που ισοφάρισε για την Ενωση και μιλώντας στη Nova αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα. «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό που κάνω εγω είναι να δίνω τα πάντα στις προπονήσεις και όταν παίρνω χρόνο να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα» απάντησε σε ερώτηση για το αν όντως είναι καλύτερος από την ημέρα που ανέλαβε ο Γκουστάβο Πογιέτ και για το γεγονός ότι έγινε αλλαγή, σχολίασε: «Δεν ήμουν κουρασμένος. Ήταν μία επιλογή του προπονητή. Έκανα τα πάντα στο γήπεδο και μετά κάθισα να βοηθήσω ψυχολογικά τους συμπαίκτες μου».

Από εκεί και πέρα, ο Μπαρμπόσα παραδέχθηκε ότι προτιμά να αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά, όπως δηλαδή έγινε στη Νέα Σμύρνη, τονίζοντας πως «η αλήθεια είναι ότι μπορώ να ακολουθήσω τις επιλογές του προπονητή. Με βολεύει να παίζω δεξιά, να συγκλίνω προς τα μέσα και να σουτάρω. Οι προπονητές με ρωτούν πάντα ποια θέση με βολεύει, εγώ πάντα λέω από τα δεξιά είμαι καλύτερα, αλλά μπορώ να παίξω από τις δυο πλευρές. Δεν έχω κανένα πρόβλημα».

Κάπου εκεί, παραδέχθηκε ότι «είμαστε πάρα πολύ δυνατοί όταν έχουμε τους φιλάθλους μας δίπλα μας. Πρέπει να συνεχίσουμε την καλή εικόνα στα εντός έδρας ματς και να βελτιωθούμε στα εκτός», για να ολοκληρώσει αναφερόμενος στο πώς είναι η ζωή του στην Ελλάδα: «Δεν είχα πρόβλημα από την πρώτη ημέρα. Με υποδέχθηκε και ο κόσμος και η ομάδα πάρα πολύ καλά, είναι μία όμορφη πόλη η Αθήνα και εγώ και η οικογένειά μου νιώθουμε πολύ καλά εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα