Πογιέτ: «Το πέναλτι στον Γιόχανσον...»

Θοδωρής Βασίλης
Πογιέτ: «Το πέναλτι στον Γιόχανσον...»

bet365

Στο γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν πήρε το πέναλτι για να προηγηθεί και μετά βρέθηκε πίσω στο σκορ, εστίασε ο Γκουστάβο Πογιέτ μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο.

Οι Κιτρινόμαυροι ζήτησαν πέναλτι στο 12' για την ανατροπή του Γιόχανσον από τον Κόρμπο αλλά δεν υποδείχθηκε τίποτα, με συνέπεια αντί να γίνει το 0-1, να γίνει το 1-0 στη συνέχεια από το γκολ του Μπουμάλ. Αυτές οι δύο φάσεις ήταν και οι πιο σημαντικές του ματς, σύμφωνα με όσα είπε ο Πογιέτ στην κάμερα της Nova αμέσως μετά την λήξη.

«Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών μου. Το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο από την στιγμή που μείναμε με δέκα παίκτες. Τα σημεία κλειδιά του αγώνα είναι η φάση του πέναλτι και η φάση του 1-0. Εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα. Είμαι ευχαριστημένος».

Λίγα λεπτά αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου, ο Ουρουγουανός τεχνικός είπε τα εξής.

«Ηταν όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας. Τα είχε όλα. Ποδοσφαιριστές και διαιτητές είχαν να πάρουν πολλές αποφάσεις. Περίπλοκες αποφάσεις. Μετά το 1-1 αν μέναμε με 11 παίκτες θα είχαμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το ματς. Ο Πανιώνιος μας πίεσε και έπρεπε να κάνουμε άμυνα, να τρέξουμε και να κρατήσουμε το σκορ. Ηρθαμε να κερδίσουμε, αλλά μετά την κόκκινη κάρτα μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το 1-1».

Εχετε κάποιο παράπονο από διαιτησία;

«Δεν έχω κάποιο παράπονο. Ηταν δύσκολο παιχνίδι. Στις προπονήσεις δεν μου αρέσει να είμαι διαιτητής. Βάζω βοηθό μου για να κάνει τον διαιτητή».

Ένα σχόλιο για όσα γράφονται για την Σουόνσι:

««Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλά έκανα δηλώσεις πριν λίγες ημέρες για αυτό. Δεν θέλω να ξοδεύω ενέργεια με το «αν»... Αν συμβεί κάτι θα το σχολιάσουμε. Δεν έχω κάποια πρόταση».

Ένα σχόλιο για τον Πανιώνιο:

«Δουλεύουν πολύ σκληρά. Δουλεύουν όλοι μαζί και είναι συμπαγής ομάδας και έχει πιθανότητες για την 5άδα».

Για το γκολ που ακυρώθηκε;

«Μόλις πίστεψα ότι μέτρησε το γκολ το χάρηκα αλλά δεν είδα κάτι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα