Έτοιμος για Λεωφόρο ο Αστέρας

Νίκος Τσιώκος
Έτοιμος για Λεωφόρο ο Αστέρας

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με τον Στάικο Βεργέτη να μην έχει στη διάθεσή του τον Ντορίν Γκοϊάν.

Με μία προπόνηση το απόγευμα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (13/12 19:30). Με το πέρας αυτής, ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή, ενώ δεν υπολογίζει μόνο στον Ντορίν Γκοϊάν, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τη Σάλκε.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Αλόκο, Ντουντού, Μάσα, Δημούτσος, Λανθαρότε, Νίκο Φερνάντες, Μπερτόλιο, Κουρμπέλης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Παπαδόπουλος, Γιάννου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα