Μεχία: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ!»

Μεχία: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ!»

Ο Αλφρέδο Μεχία μίλησε για τον άδικο χαμό του συμπαίκτη του στις Εθνικές ομάδες της Ονδούρας, Άρνολντ Περάλτα, τονίζοντας ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ!

Μεχία: «Δεν μπορούσα να κοιμηθώ!»

Στη δολοφονία του συμπατριώτη, φίλου και συμπαίκτη του στις Εθνικές ομάδες της Ονδούρας, Άρνολντ Περάλτα αναφέρθηκε ο Αλφρέδο Μεχία μιλώντας στην κάμερα της Nova, μετά την ισοπαλία με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Ο αμυντικός χαφ του Πανθρακικού τόνισε πως δεν μπορούσε να κοιμηθεί όλο το βράδυ και να πιστέψει το τι ακριβώς συνέβη στην πατρίδα του.

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για την Ονδούρα. Ήταν συνάδελφος και φίλος, μεγαλώσαμε μαζί παίζοντας από τις μικρές Εθνικές ομάδες μέχρι την Εθνική ανδρών. Ειλικρινά δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έγινε στην Ονδούρα. Πάνω απ' όλα εκτός από συμπαίκτης ήταν ένας άνθρωπος που γνώριζα και είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Δεν γνωρίζω γιατί έγινε αυτό, οι αρχές ήδη εξετάζουν την υπόθεση. Τα πράγματα είναι δύσκολα στην Ονδούρα με την εγκληματικότητα που υπάρχει. Ποτέ όμως δεν μπορούσα να πιστέψω ότι θα γινόταν κάτι τόσο ακραίο», είπε ο Μεχία όντας εμφανώς συγκινημένος.

Best of internet