Ιντζόγλου: «Νίκη στο Αγρίνιο»

Απόστολος Παγώνης
Ιντζόγλου: «Νίκη στο Αγρίνιο»

bet365

Ο Λευτέρης Ιντζόγλου ήθελε την νίκη απέναντι στον Πανθρακικό προκειμένου να την αφιερώσουν στον Σπύρο Παπαθανασάκη που σήμερα γιορτάζει. Τώρα το μυαλό όλων στον Ηρακλή στρέφεται στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο μέσος του Ηρακλή με δηλώσεις του αρχικά είπε τα εξής: «Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε για να κάνουμε ένα δώρο στο πρόεδρο που γιορτάζει σήμερα, αλλά παρά την προσπάθεια που καταβάλλαμε δεν καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά στο δεύτερο βελτιωθήκαμε και κάναμε ευκαιρίες. Ανασταλτικά νομίζω ότι καταφέραμε με σωστή λειτουργία να ανακόψουμε πολλές αντεπιθέσεις των αντιπάλων, όμως επιθετικά μας έλειψε το κάτι παραπάνω. Αφήνουμε αυτό το παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, δήλωσε: «Θα πάμε και εκεί με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη. Το θέλουμε πολύ και αυτό το παιχνίδι για να κλείσουμε με θετικό πρόσημο τους αγώνες του πρώτου γύρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα