Χωρίς δύο η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς δύο η Ξάνθη

bet365

Πλην του τιμωρημένου Μπαξεβανίδη, από την αποστολή της Ξάνθης αποκλείστηκε και ο Ζαρόπουλος, που υπέστη κάκωση στον ώμο.

Μία προπόνηση περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Σε αυτή ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε τις τελευταίες του οδηγίες στους παίκτες του για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Βέροια. Στη συνέχεια, ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία πλην του τιμωρημένου Μπαξεβανίδη έμεινε εκτός και ο Μιχάλης Ζαρόπουλος.

Ο 24χρονος γκολκίπερ, που πλαισίωνε τον Λουίτζι Τσέναμο στα προηγούμενα ματς, υπέστη κάκωση στον ώμο και αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή. Έτσι, ο Ρουμάνος τεχνικός πήρε σε αυτή τον 23χρονο Θανάση Γκαραβέλη ως δεύτερο τερματοφύλακα.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Γκαραβέλης, Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Φλίσκας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Φάρκας, Λουσέρο, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Σολτάνι, Ντιμιτρόφ, Ερέα, Νιέτο, Τριάδης, Ράνος, Καπετάνος, Ορφανίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα