Ελευθερόπουλος: «Υπόδειγμα ο Ηρακλής»

Απόστολος Παγώνης
Ελευθερόπουλος: «Υπόδειγμα ο Ηρακλής»

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος εξήρε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Ηρακλή σε όλους τους τομείς. Μίλησε για τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η ομάδα του, αλλά και για την μεταγραφική ενίσχυση του Πανθρακικού.


Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του αρχικά είπε τα εξής: «Ο Ηρακλής είχε μία προσέγγιση στο παιχνίδι που εμείς δεν την περιμέναμε. Ο Ηρακλής παίζει πολύ με εξτρέμ του. Σήμερα, ο αντίπαλος κόουτς μας αιφνιδίασε. Έπαιξε με τον Περόνε που πλαισίωνε τον Βέλλιο και τον Χαντί. Είδαμε τις ενδεκάδες και προσαρμοστήκαμε σε αυτά τα δεδομένα. Ανταποκριθήκαμε καλά, παρά το γεγονός πως είχαμε προετοιμαστεί διαφορετικά. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση μία φάση στο 43’ όταν ο Μπουκουβάλας, άλλαξε πλευρά και έβγαλε ωραία σέντρα στον Χαντί. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ηρακλής ρίσκαρε. Έκανε αλλαγές και έβγαλε τα μπακ του να παίξουν ακόμα πιο ψηλά για να μας πιέσει. Για ένα εικοσάλεπτο δεχθήκαμε πίεση. Από το 70’ και μετά είχαμε τις προϋποθέσεις να κάνουμε ένα γκολ, ειδικά στη φάση του ενενήντα που ήταν μία απλή πάσα όταν βγήκαμε στην κόντρα επίθεση με τέσσερις παίκτες. Το διπλό για εμάς θα ήταν ανάσα. Και ο βαθμός είναι «χρυσάφι» για εμάς. Όμως το καλό πρόσωπο δεν αρκεί. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίζουμε βαθμούς».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα υπόδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένας σύλλογος. Έχει έναν πρόεδρο που έχει ως πρώτο στόχο να έχει μία υγιή ομάδα και έναν πολύ ικανό προπονητή που έχει περάσει τα σύγχρονα δεδομένα του ποδόσφαιρου στην ομάδα του. Σίγουρα η Football League, με τη Super League, έχουν μεγάλες διαφορές ως κατηγορίες. Το ξεκίνημα του Ηρακλή στο πρωτάθλημα τον αδικεί. Ο Ηρακλής έχασε παιχνίδια που όπως λέμε «κοιμήθηκε ο Θεός». Αυτό έφερε τριγμούς στους παίκτες του, κάτι που είναι λογικό. Παρόλα αυτά, βρήκε ρυθμό πέτυχε σημαντικές νίκες και δυστυχώς για εμάς παίξαμε με τον Ηρακλή, στην καλύτερη φάση του».

Για τις μεταγραφές: «Μία μεταγραφή μπορούμε να κάνουμε άνω των 24 ετών. Εμείς εξαρτόμαστε από τον από τον Ιγκορ. Αν ο Ιγκορ στα μέσα Γενάρη είναι καλά τότε θα αλλάξουν τα δεδομένα για εμάς. Εγώ εξαρτώμαι πολύ από αυτόν…».

Για το άγχος που δείχνει να έχει η ομάδα του εντός έδρας: «Πρέπει να μάθεις να ζεις με το άγχος. Άλλος έχει άγχος το του πρωταθλητισμού, άλλος αυτό του υποβιβασμού. Πρέπει να το λύσουμε το πρόβλημα αυτό για να κρατήσουμε την ομάδα. Πρέπει να παίρνουμε βαθμούς και στην Κομοτηνή, αν θέλουμε να έχουμε τύχη στο παιχνίδι μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα