ΠΑΟΚ: Το repeat του MVP Ροντρίγκες

ΠΑΟΚ: Το repeat του MVP Ροντρίγκες

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το repeat του MVP Ροντρίγκες

bet365

Αν εξαιρέσει κανείς την αναμέτρηση με την Καλλονή, όπου και ξεκίνησε το comeback του ΠΑΟΚ, τον Νοέμβριο τίποτα δεν πήγε καλά. Σε αυτό τον δύσκολο μήνα ο Γκάρι Ροντρίγκες κατάφερε να ξεχωρίσει και αναδείχθηκε από τους φίλους της ομάδας MVP.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες φροντίζει σε κάθε παιχνίδι του ΠΑΟΚ να δικαιώνει τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και του έδωσαν μία θέση στο ρόστερ της ομάδας. Τον περασμένο μήνα που η ομάδα βρισκόταν σε κάμψη κατάφερε να πετύχει δύο γκολ κόντρα στον Πανθρακικό και να δημιουργήσει άλλα δύο στην έδρα της Καλλονής στην Μυτιλήνη. Τον Νοέμβριο η μάχη για την ανάδειξη του MVP ήταν αμφίρροπη. Ο Στέφανος Αθανασιάδης επέστρεψε στα γκολ και έθεσε υπό αμφισβήτηση την κυριαρχία του Ροντρίγκες , αλλά εν τέλει ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι κατάφερε να ζευγαρώσει τους ατομικούς του τίτλους ως 11888 MVP και να κατακτήσει και το σχετικό βραβείο του Νοεμβρίου. Ο Γκάρι συγκέντρωσε το 47.32% των ψήφων του κοινού έναντι του Κλάους που έλαβε το 33.98%, ενώ στην τρίτη θέση έμεινε ο Αλέξανδρος Τζιόλης , ο οποίος είναι εξαιρετικός από την αρχή της σεζόν και αποτελεί την σταθερά του Δικεφάλου στην μεσαία γραμμή δίνοντας το 100% σε κάθε παιχνίδι.

Η λίστα των 11888 MVP:
Ιούλιος: Δημήτρης Πέλκας
Αύγουστος: Ρόμπερτ Μακ
Σεπτέμβριος: Γιώργος Τζαβέλλας
Οκτώβριος: Γκάρι Ροντρίγκες

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα