Στο Καυτανζόγλειο ο Κλέιτον

Στο Καυτανζόγλειο ο Κλέιτον

Νίκος Τσιώκος
Στο Καυτανζόγλειο ο Κλέιτον

bet365

Στο Καυτανζόγλειο βρέθηκε ο Κλέιτον για να παρακολουθήσει το ματς του Ηρακλή με τον Πανθρακικό δίνοντας... τροφή για σχόλια.

Το περασμένο καλοκαίρι απασχόλησε πολύ τον Ηρακλή, αφού αποχώρησε από τη Σκόντα Ξάνθη. Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος προτίμησε να πάει στην Τουρκία, όπου υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Ελαζιγκσπόρ, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της γειτονικής χώρας.

Πάντως, το Σάββατο (12/12) βρήκε την ευκαιρία, αφού δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, και ήταν παρών στο Καυτανζόγλειο για να παρακολουθήσει το ματς του Ηρακλή με τον Πανθρακικό για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Βέβαια, αυτή η παρουσία του στη Θεσσαλονίκη δε σημαίνει ότι θα υπάρξει επαφή και συζητήσεις είτε τώρα, είτε στο μέλλον, όμως έδωσε... τροφή για σχόλια και φήμες, με δεδομένο ότι πλησιάζουμε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα