Παπαδόπουλος: «Ξεχάσαμε ένα ημίχρονο»

Παπαδόπουλος: «Ξεχάσαμε ένα ημίχρονο»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Ξεχάσαμε ένα ημίχρονο»

bet365

Λόγο για ένα ξεχασμένο ημίχρονο έκανε στις πρώτες του δηλώσεις ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο τεχνικός του Ηρακλή τόνισε ότι η ομάδα του το ξέχασε και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια στο δεύτερο 45λεπτο.

«Ξεχάσαμε ένα ημίχρονο, δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο πρώτο. Είναι κρίμα που χάσαμε αυτό το παιχνίδι, θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς και να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια στο δεύτερο μέρος. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε ο προπονητής του «Γηραιού».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα