Ματσάρα και επιτομή του fair play στην Ζάκυνθο!

Gazzetta team
Ματσάρα και επιτομή του fair play στην Ζάκυνθο!

bet365

Επικό ματς, με 6 γκολ και απίστευτο fair play στην Ζάκυνθο, «κόλλησε» ο Ολυμπιακός Βόλου, μεγάλες νίκες για Πανσερραϊκό και Εργοτέλη, έκανε το καθήκον του ο Κισσαμικός.

Ζάκυνθος – Χανιά 3-3

Ματσάρα στη Ζάκυνθο, όπου η τοπική ομάδα έμεινε στο ισόπαλο 3-3 με τα Χανιά, σε ένα παιχνίδι που είχε τα πάντα, από ανατροπές, μέχρι και γκολ που ήρθε από μη τήρηση του fair play. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 27', με κεφαλιά του Μπριλάκη. Η απάντηση άμεση από τους γηπεδούχους, όταν στο 34' ο Ναζίμ με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Τέσσερα λεπτά μετά είχαμε και την ανατροπή, όταν στο 38' ο Ζαϊρί με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπλάζιτς για το 2-1.

Το πρώτος μέρος δεν έκρυβε άλλες... συγκινήσεις, με τους φιλοξενούμενους να αρχίζουν και το δεύτερο μέρος όπως το πρώτο. Με γκολ! Στο 56', ο Τσούτσης ισοφάρισε, σε μια φάση όπου οι αμυντικοί της Ζακύνθου δεν μάρκαραν με τους αντιπάλους να μην τηρούν το fair play με αποτέλεσμα να έχουμε το 2-2 και μικρής έκτασης επεισόδια ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.Τελικά η παρεξήγηση λύθηκε, όταν οι φιλοξενούμενοι άφησαν τους γηπεδούχους να σκοράρουν, με τον Ζαϊρί στο 61' να κάνει το 3-2. Οι «κιτρινομπλέ» έφτασαν κοντά στο 4-2, όταν ο Αποστόλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Και ενώ η Ζάκυνθος έχασε και νέα μεγάλη ευκαιρία στο 78', τελικά τα Χανιά έφτασαν στο 3-3. Στο 83', ο Δεινόπαπας έπιασε ένα δυνατό σουτ και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζανλούκα Κολονέλο): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Καμπούρης, Αποστόλου, Νίκιτς, Ναζίμ, Μεντούρ, Ζαϊρί, Κάρδαρης (60' Ορφανίδης), Κρολ (80' Καραμαλίκης).

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Μπλάζιτς, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Ρίκκα (71' Μ. Νύκταρης), Σάντερσον (40' Τσούτσης), Μασάδο, Δεινόπαπας (89' Κατρανίτσας), Σαΐν, Γκέσιος.

Εργοτέλης - Παναχαϊκή 3-1

Η συνήθεια που έγινε λατρεία στο Ηράκλειο, «χτύπησε» για ακόμα μία φορά. Ακόμα ένα παιχνίδι που ο Εργοτέλης έμεινε πίσω στο σκορ, ακόμα μία ανατροπή για τους Κρητικούς, που επικράτησαν της Παναχαϊκής με 3-1.

Οι Πατρινοί κατέβηκαν με πάρα πολλά προβλήματα, με ελλειπή αποστολή, όμως κατάφεραν να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν το προβάδισμα, με τον Σιατραβάνη να βρίσκει όμορφα τον Κάργα και αυτός να νικάει τον Αθανασίου.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Εργοτέλη είχαν απάντηση. Ο Μάνος στο 47' ισοφάρισε, ενώ στο 62' ο Γρομητσάρης ολοκλήρωσε την ανατροπή. Το τελικό σκορ έγραψε στο 85' ο Ρέντζας, αποβάλλοντας το άγχος από τους Κρητικούς που εξασφάλισαν ένα πολύτιμο τρίποντο.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σταύρος Λαμπράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Άλλα, Γιαλούσης (58' Γρομητσάρης), Κούτρης, Αυγενικού, Μπουρσέλης, Καλέ, Μάνος, Φουκαράκης (46' Ντος Σάντος), Ίνιατς (46' Παμλίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Στρέζος, Ασίγκμπα, Κάργας, Χούσα (56' Λαμπρόπουλος), Μουκίδης, Τρίγκας, Μητρόπουλος (46' Ρουμπάτος), Σαμπατάκος, Χαρτσιάς (51' Καρβουνιάρης), Σιατραβάνης, Τζίλας.

Πανσερραϊκός - Αχαρναϊκός 3-0

Περίπατο έκανε ο Πανσερραϊκός, που είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα κόντρα στον Αχαρναϊκό, του οποίο και επικράτησε με 3-0 στις Σέρρες. Οι γηπεδούχοι μπήκαν από νωρίς δυνατά και με τον... μόνιμο σκόρερ τους, Φουρτάδο πήραν το προβάδισμα στο 24'. Και πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, δύο λεπτά αργότερα ο Μπεριάν διπλασίασε τα τέρματα των «λιονταριών» και κλείδωσε την νίκη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μπαλού, με τους γηπεδούχους να μην έχουν απειληθεί καθόλου σε όλη την διάρκεια και να ολοκληρώνουν το παιχνίδι... σβηστά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Ανδρούτσος, Στεργιανός, Ατματσίδης (70' Παπαστεργίου), Μπαλού, Ρούτσης, Φουρτάδο (78' Αγγελούδης), Τσιμίκας, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Μπεριάν (60' Πόποβιτς), Σιάκκας.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Σωτηράκος (30' Φιγκέιρα), Εμέκα, Μωυσιάδης, Ταμπάκης (65' Σιάννης), Καλογερόπουλος, Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης (55' Μουστάκης), Μαρής, Παβίσεβιτς, Κωστόπουλος.

Κισσαμικός - Πανελευσινιακός 1-0

Έστω και πολύ δύσκολα, ο Κισσαμικός κατάφερε να αφήσει πίσω του τις δύο σερί ήττες και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς έκαμψε την αντίσταση του - αξιόμαχου τον τελευταίο καιρό - Πανελευσινιακό, με 1-0. Οι Κρητικοί είχαν τον έλεγχο και πίεσαν, όμως δεν έβρισκαν χώρους.

Τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο Βαττής στο 74', με τον σύλλογο από την Ελευσίνα να μην το βάζει,όμως, κάτω και να ψάχνει - χωρίς αποτέλεσμα - μία απάντηση. Το τρίποντο για τους Κρητικούς ήταν... ανάσα, καθώς πήραν και πάλι μία απόσταση από τις «επικίνδυνες» θέσεις του υποβιβασμού.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Σμίλτος, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Μάνιας, Λώττας (73' Βλάχος), Σουμπασάκης (63' Ποσίνκοβιτς), Βαττής (79' Τσικουδάκης), Μάντζης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγέωργος (65' Ταμπάκης), Κακαράς, Λίτσος, Ανδρίκος, Νικολάου, Κασνέτση, Μποτωνάκης, Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος, Ναούμ (70' Χαλιώτης).

Ολυμπιακός Βόλου - Αγροτικός Αστέρας 0-0
Στο... μηδέν κόλλησαν Ολυμπιακός και Αγροτικός Αστέρας στον βόλο, με τους «ερυθρόλευκους» να τα βρίσκουν σκούρα κόντρα στην ομάδα από την Θεσσαλονίκη και να μην μπορούν να αξιοποιήσουν το «διπλό» της προηγούμενης αγωνιστικής στην Κρήτη κόντρα στον Κισσαμικό.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πήραν αυτό που ήθελαν από το ματς, με τον Στεφάνοβιτς να κερδίζει τον πρώτου του βαθμό στον πάγκο των «σταχυοφόρων» Με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, κλείδωσε τους γηπεδούχους που δε μπορούσαν να απειλήσουν και έτσι, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, πήρε το αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός Βόλου (Σ. Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Ζέρης (46' Νικολιάς), Ντάσιος, Νάστος, Μπουτζίκος, Τσιάρας, Φερνάντες (63' Τσιλιγκίρης), Γκουγκούδης, Ντεπέτρις (75' Σκοπελίτης), Λεόν, Γουόρντεν.

Αγροτικός Αστέρας (Γκ. Στεφάνοβιτς): Γιακουμής, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης, Γέσιτς (65' Ντόσης), Καραμπάς (65' Καθάριος), Τοπούζης (85' Σαμουηλίδης), Γιάντσης.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα