Μποτία: «Ξεχνάμε ό,τι έγινε και συνεχίζουμε»

Μποτία: «Ξεχνάμε ό,τι έγινε και συνεχίζουμε»

Gazzetta team
Μποτία: «Ξεχνάμε ό,τι έγινε και συνεχίζουμε»

bet365

Τη σημασία ο Ολυμπιακός να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Άρσεναλ τόνισε ο Αλμπέρτο Μποτία.

Ο Ισπανός αμυντικός υπογράμισε το πόσο σημαντικό είναι να χτίσει ένα σερί νικών ο πρωταθλητής Ελλάδας μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων και να ξεχάσει ό,τι έγινε με την Άρσεναλ.

Οι δηλώσεις του στη «Nova»:

«Μετά από την ήττα μας στο Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Το επόμενο παιχνίδι μας είναι για το πρωτάθλημα. Θα πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο που έχουμε πορευτεί έως τώρα. Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Έχουμε πάρει πολλές νίκες και θα πρέπει έτσι να συνεχίσουμε. Να ξεχάσουμε το τι συνέβη την Τετάρτη και να συνεχίσουμε όπως κάνουμε πάντα, κοιτάζοντας το επόμενο παιχνίδι μας. Να συνεχίσουμε έτσι μέχρι τα Χριστούγεννα και τη διακοπή, κάνοντας ένα σερί νικών», ανέφερε ο Ισπανός άσος ο οποίος κατέληξε μιλώντας για το ματς με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο:

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί απόψε την ΑΕΚ με τη Vistabet να σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

«Πιστεύω ότι δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πως θα παίξει ο αντίπαλος, αλλά το πώς θα παίξουμε εμείς. Σημασία δεν έχει ποιος αντίπαλος θα έρθει. Εμείς πρέπει να παίξουμε με πολύ όρεξη, με πολύ ένταση, και με σκοπό αυτό που κάνουμε πάντα, δηλαδή να φθάσουμε στη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα