Ραζβάν Ρατς: «Γι’ αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ»

Σταύρος Σουντουλίδης
Ραζβάν Ρατς: «Γι’ αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ραζβάν Ρατς σε συνέντευξη, που παραχώρησε σε ουρανική ιστοσελίδα, μίλησε και για τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για τον κόσμο και τον Τούντορ

Ο αρχηγός της εθνικής Ρουμανίας συνεχίζει στη Ράγιο Βαγεκάνο, όπου μέχρι πριν τρεις αγωνιστικές ήταν βασικός στην ενδεκάδα, χωρίς να δείχνει ο χρόνος να έχει επηρεάσει την απόδοσή του.

Στα 34 του προσδοκά να αγωνιστεί στο Euro της Γαλλίας και ενδεχομένως μετά να αποσυρθεί και να επιστρέψει στην Ουκρανία αν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Εκτός από το Euro, ο Ρατς μίλησε για τη Ράγιο και τον ΠΑΟΚ.

Συγκρίνοντας τους φιλάθλους των δύο ομάδων, ο Ρουμάνος αριστεροπόδαρος αμυντικός υποστήριξε ότι στην Ελλάδα «οι φίλαθλοι πάντα αποδοκιμάζουν και σφυρίζουν τους παίκτες. Είναι κάτι που δεν υπάρχει στην Αγγλία, ούτε στη Ράγιο το έχω δει, αλλά στη Νότια Ευρώπη οι άνθρωποι έχουν μια διαφορετική ψυχολογία, δένονται πολύ περισσότερο με την ομάδα τους».

Αναφέρθηκε στο τι δεν πήγε καλά την περσινή σεζόν τονίζοντας ότι: «Όλοι μέσα στην ομάδα ελπίζαμε ότι θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Έτσι ήταν μέχρι το Δεκέμβριο, ήμασταν μπροστά από τον Ολυμπιακό. Στη συνέχεια, όμως αρχίσαμε να χάνουμε συχνά και ο Ολυμπιακός μας προσπέρασε. Στην κανονική περίοδο τερματίσαμε στη δεύτερη θέση, αλλά παίξαμε πολύ άσχημα στα πλέι οφ».

Ο Πανιώνιος φιλοξενεί απόψε την ΑΕΚ με τη Vistabet να σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Ρατς απάντησε και στο ερώτημα τι συνέβη και επέστρεψε το καλοκαίρι στη Ράγιο, ενώ φεύγοντας από την ισπανική ομάδα είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

«Το συμβόλαιο μου ήταν για τρία χρόνια, αφού μετά το μισό της πρώτης σεζόν, είχαμε επεκτείνει τη συμφωνία για έναν ακόμη χρόνο. Το καλοκαίρι ήρθαν στην ομάδα άνθρωποι, ο προπονητής Ιγκόρ Τούντορ και ο αθλητικός διευθυντής Φρανκ Αρνεσεν με τους οποίους δεν μπόρεσα να βρω μια κοινή γλώσσα».

 

Τελευταία Νέα