«Δεν απάντησε ποτέ ο Τζανετόπουλος»

«Δεν απάντησε ποτέ ο Τζανετόπουλος»

Gazzetta team
«Δεν απάντησε ποτέ ο Τζανετόπουλος»

bet365

Πρόταση για νέο τετραετές συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές έκανε η ΑΕΚ στον Άνταμ Τζανετόπουλο, πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά η απάντηση δεν ήρθε ποτέ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, ο Δημήτρης Μελισσανίδης πρότεινε νέο συμβόλαιο στον διεθνή αμυντικό για τέσσερα χρόνια, με τις απολαβές του πρώτου έτους να φτάνουν τις 80 χιλιάδες ευρώ. Ο Τζανετόπουλος έδειξε θετικός, αλλά ζήτησε να χειριστεί το θέμα ο μάνατζέρ του, Βασίλης Τσιάρτας.

Αφού δεν υπήρξε εξέλιξη, η Ένωση έκανε νέα επαφή με την πλευρά του παίκτη και πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για να λάβει την ίδια απάντηση. Έκτοτε, το θέμα πάγωσε και πλέον ο Τζανετόπουλος είναι εκτός πλάνων του Γκουστάβο Πογέτ και οι «κιτρινόμαυροι» ξεκαθαρίζουν ότι θα πρέπει να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο, στον Δικέφαλο έλεγαν ότι «εμείς προτείναμε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον Άνταμ, αλλά εκείνος δεν μας απάντησε ποτέ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα