Τσόρι: «Θα τα δώσουμε όλα στο Europa»

Τσόρι: «Θα τα δώσουμε όλα στο Europa»

Gazzetta team
Τσόρι: «Θα τα δώσουμε όλα στο Europa»

bet365

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες έκανε λόγο για μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο Champions League, αλλά ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα δώσουν τα πάντα για να προχωρήσουν στο Europa League.

«Δεν είμαστε χαρούμενοι, θέλαμε να προκριθούμε. Παίζουμε για να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και είχαμε φτάσει πολύ κοντά. Εγώ παίζω για να κερδίζω τους αγώνες και να παίρνω τις προκρίσεις, ανεξαρτήτως ποιος είναι ο αντίπαλος και τι δυνατότητες ή μέγεθος έχει. Με την Άρσεναλ είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία να προχωρήσουμε κι άλλο στο Champions League, αλλά δυστυχώς τη χάσαμε» δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στην Αγορά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην νέα πρόκληση στο Europa League: «Τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε την παρουσία μας στο Europa League, να δούμε τον αντίπαλο και να ετοιμαστούμε για εκείνα τα παιχνίδια όταν θα έρθει η ώρα. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα υψηλούς στόχους σε όποια διοργάνωση παίρνει μέρος. Κι αυτούς τους στόχους που βάζουμε, προσπαθούμε πάντα και με όλες τις δυνάμεις μας να τους πετύχουμε».

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Γιόβετιτς σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Ιντερ.

Για το αν μια καλή πορεία στο Europa League θα αποτελέσει δικαίωση για την ομάδα, εξήγησε: «Θέλουμε να προχωρήσουμε όσο γίνεται και σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθήσουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε πάντοτε, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για εμάς, αλλά και για τον κόσμο μας που ήταν εκπληκτικός και στον αγώνα με την Άρσεναλ, τόσο με τη βοήθειά του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης όσο και με τη στάση του απέναντι στην ομάδα μετά το αποτέλεσμα του αγώνα. Τους ευχαριστούμε για όλα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα