Χαμογελάει ο Λουτσέσκου

Χαμογελάει ο Λουτσέσκου

Με τις επιστροφές των Μπέρτου, Παπαστεριανού, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δύο ακόμη λύσεις και δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο Μπαξεβανίδη.

Χαμογελάει ο Λουτσέσκου

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ξάνθης ενόψει του αγώνα με τη Βέροια στα Πηγάδια. Οι ακρίτες δούλεψαν κυρίως στην τακτική, τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στην επιθετική οργάνωση, ενώ έγιναν και παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους.

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει σχεδόν άπαντες στη διάθεσή του. Οι επιστροφές των Μπέρτου, Παπαστεριανού, που λογικά θα είναι στην αποστολή, του δίνουν δύο περαιτέρω λύσεις, και ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει μόνο στον τιμωρημένο λόγω καρτών Μπαξεβανίδη.

Έτσι, η προετοιμασία της Σκόντα θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το πρωί του Σαββάτου (12/12), με το πέρας της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή. Τέλος, η ακριτική ΠΑΕ ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι η διάθεση των εισιτηρίων του εν λόγω αγώνα θα γίνει την Κυριακή (13/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, SKODA ΞΑΝΘΗ – ΒΕΡΟΙΑ, την Κυριακή 13/12/2015 και ώρα 17.15, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ως εξής:

Α) Μέσω internet (Viva.gr)
Β) Από τα καταστήματα PUBLIC
Γ) Από τα γραφεία της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ

Η προπώληση από τα γραφεία της ΠΑΕ θα γίνει ως εξής:

Την Τετάρτη 09/12/2015 από τις 10.00 – 18.00 &

Την Κυριακή 13/12/2015 από τις 11.00 – 14.00

Για τους φιλάθλους της Ξάνθης πώληση για:

τη ΘΥΡΑ Α, τιμή εισιτηρίου 13 €
• παιδικό εισιτήριο 5 €

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.

Best of internet