Διάστρεμμα ο Γκοϊάν

Νίκος Τσιώκος
Διάστρεμμα ο Γκοϊάν

bet365

Ο Ντορίν Γκοϊάν υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τη Σάλκε και θα χάσει το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Δεν έφτανε η βαριά ήττα (0-4) από τη Σάλκε στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, προέκυψε και ο τραυματισμός του Ντορίν Γκοϊάν για τον Αστέρα. Ο Ρουμάνος αποτελεί έναν από τους δύο βασικούς στόπερ των Αρκάδων και χθες αντικαταστάθηκε από τον Ζησόπουλο στο 63' της αναμέτρησης με τους Γερμανούς.

Αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, διαγνώστηκε ότι υπέστη διάστρεμμα, ώστε να χάσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ενόψει αυτού η προετοιμασία του συλλόγου της Τρίπολης ξεκίνησε με μία προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής (11/12), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αποκατάσταση για όσους έπαιξαν χθες, όπου συμμετείχε και ο Ιγκλέσιας δείχνοντας να μην έχει το παραμικρό. Από τη μεριά τους οι Κιτόκο, Κοσίτσκι συνέχισαν τη θεραπεία τους, με τους υπόλοιπους να κάνουν ασκήσεις συναρμογής, τεχνικής με μπάλα και παιχνίδι κατοχής μπάλας.

Έτσι, η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής (13/12) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (12/12), η οποία θα γίνει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Εν συνεχεία ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα