Αμπντούν... 2016!

Αμπντούν... 2016!

Νίκος Τσιώκος
Αμπντούν... 2016!

bet365

Από τη Βέροια διαψεύδονται τα σενάρια αποχώρησης του Τζαμέλ Αμπντούν και τονίζεται ότι θα επιστρέψει στη δράση με το νέο έτος, καθώς δεν προλαβαίνει ούτε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μαζί με τον Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, έχουν προκύψει φήμες για αποχώρηση και του Τζαμέλ Αμπντούν από τη Βέροια και μάλιστα κάνουν λόγο για... μετακόμισή του στο Περιστέρι και στον Ατρόμητο. Ωστόσο, από τη «βασίλισσα του Βορρά» διαψεύδονται τα όποια σενάρια τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το οικονομικό κομμάτι, αλλά ούτε και με τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Μάλιστα, ξεκαθαρίζεται ότι η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους αφορά αποκλειστικά τον τραυματισμό του, καθώς κάνει θεραπεία, και πως θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση με το νέο έτος χάνοντας και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του συλλόγου της Ημαθίας για την αναμέτρηση με την Ξάνθη συνεχίστηκε με μία προπόνηση την Παρασκευή (11/12).

Σε αυτή το βάρος έπεσε στην τακτική, με τον Γεωργιάδη να καταστρώνει τα πλάνα του για να επανέλθει η ομάδα του στις νίκες, μετά από τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, τη στιγμή που δεν υπολογίζει στους τραυματίες Καλί, Γιουσούφ και στον τιμωρημένο Μαγέφσκι.

Αντίθετα, έχει στη διάθεσή του εκ νέου τον Κόλα, ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Έτσι, η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (13/12) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου (12/12), με το πέρας της οποίας ο Γεωργιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα