Σενάρια από Ισπανία για Ίγκορ

Νίκος Τσιώκος
Σενάρια από Ισπανία για Ίγκορ

bet365

Δημοσίευμα από την Ισπανία θέλει την Κάντιθ να εξετάζει την περίπτωση του Ίγκορ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Μπορεί τη φετινή σεζόν να έχει ταλαιπωρηθεί μέχρι τώρα από πολλούς τραυματισμούς, όμως φαίνεται ότι δεν περνάει απαρατήρητος!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα eldesmarque.com, ο Βραζιλιάνος είναι μέσα στις επιλογές που τσεκάρει η Κάντιθ στην αναζήτηση επιθετικού στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στη Segunda Division από τη Segunda B, όπου αγωνίζεται φέτος.

Μάλιστα, η περίπτωση του 35χρονου φορ έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Κάντιθ, όμως δεν προχώρησε ποτέ, και δεν αποκλείεται να επανέλθει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα