Πόι: «Καλύτεροι στο δεύτερο γύρο»

Πόι: «Καλύτεροι στο δεύτερο γύρο»

Ο Μάουρο Πόι, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη φετινή προσπάθεια του Άρη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Στάθηκε και στις διαφορές που υπάρχουν μεταξύ της περσινής και της φετινής χρονιάς.  

Πόι: «Καλύτεροι στο δεύτερο γύρο»

Ο Αργεντινός μέσος του Άρη μίλησε στη σημερινή media day του ποδοσφαιρικού τμήματος αρχικά για την πορεία του Άρη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος: «Είναι ένα πρώτος γύρος πολύ καλός για μας γιατί ήδη έχουμε μεγάλη διαφορά από τις άλλες ομάδες. Ο δεύτερος γύρος πιστεύω ότι θα είναι ακόμα καλύτερος κι ελπίζω να παίξουμε κι εμείς καλύτερα ώστε να ευχαριστηθεί και ο κόσμος της ομάδας από το θέαμα».

Για το κακό δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: «Πιστεύω ότι το τελευταίο μας παιχνίδι ήταν το χειρότερο που κάναμε φέτος. Έτσι έχουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν και μέρες που δεν θα πιάνουμε καλή απόδοση αλλά σημασία έχει ακόμα και σε αυτές τις μέρες να καταφέρνουμε να κερδίζουμε και να παίρνουμε τους τρεις πόντους».

Για το τι άλλαξε σε σχέση με πέρσι και ο Άρης μπορεί και κάνει ανατροπές: «Έχουν αλλάξει πολλά, έχουν έρθει καινούριοι ποδοσφαιριστές και προπονητής. Επίσης, θεωρώ ότι το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι κατώτερο φέτος, πέρσι υπήρχαν καλύτερες ομάδες. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε αλλάξει εμείς σαν ομάδα, η αλλαγή έχει ξεκινήσει από τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή».

Για το αν έχει κίνητρο να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική: «Πάντα υπάρχει κίνητρο όταν αγωνίζεσαι στον Άρη. Με το ίδιο κίνητρο θα πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και στον δεύτερο γύρο και να κερδίζουμε κάθε αγώνα».

Best of internet