Μεγάλη στήριξη από φιλάθλους στον Πανιώνιο

Θοδωρής Βασίλης
Μεγάλη στήριξη από φιλάθλους στον Πανιώνιο

bet365

Ο φίλαθλος κόσμος του Πανιωνίου αναγνωρίζει τις προσπάθειες όλων όσων απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο το Σάββατο (12/12) στο ματς με την ΑΕΚ.

Κάλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας έκανε ο Πανιώνιος, ώστε άπαντες να δώσουν δυναμικό παρών στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο (12/12) στο ματς με την ΑΕΚ. Αυτό θα γίνει, καθώς ο φίλαθλος κόσμος των «κυανέρυθρων» αναγνωρίζει τις προσπάθειες που γίνονται από διοίκηση, παίκτες και προπονητές.

Έτσι, θα βρεθεί στο γήπεδο για να προστατέψει την έδρα και την ομάδα, ώστε να μην υπάρξουν πρόστιμα που θα είναι δυσβάσταχτα για τα οικονομικά του συλλόγου. Ήδη, η προπώληση εξελίσσεται καλά, με το γήπεδο της Νέας Σμύρνης να θυμίζει τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπου οι φίλαθλοι του ήταν και πάλι στο πλευρό του αγαπημένου τους Ιστορικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ο φίλαθλος κόσμος έχει ανταποκριθεί στο κάλεσμα της διοίκησης για την ενίσχυση των προσπαθειών των προπονητών και των ποδοσφαιριστών.

Το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό την Παρασκευή μέχρι τις 20:00. Υπενθυμίζεται πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας, αλλά και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι από τους φιλάθλους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου, ΔΕΝ χρειάζεται να προσκομίσουν εκ νέου τον ΑΜΚΑ τους.

Το Σάββατο ενισχύουμε την ομάδα μας, η οποία διαγράφει εντυπωσιακή πορεία την φετινή περίοδο. Προστατεύουμε το γήπεδό μας, καθώς οι διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου είναι ιδιαίτερα σκληρές και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να χαλάσει την γιορτή μας.

Το Σάββατο ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα