Ντίντακ: «Μόνο η... ΑΕΚ με ανησυχεί»

Ντίντακ: «Μόνο η... ΑΕΚ με ανησυχεί»

Gazzetta team
Ντίντακ: «Μόνο η... ΑΕΚ με ανησυχεί»

bet365

Για το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη μίλησε ο Ντίντακ Βίλα, τονίζοντας ότι όλα θα κριθούν από το πώς θα παρουσιαστεί η ΑΕΚ.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ έκανε δηλώσεις στη Nova και ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά τους στόχους της Ενωσης.

Αναλυτικά όσα είπε.

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος: «Η διαφορά από την κορυφή είναι αρκετά μεγάλη, αλλά αυτό που οφείλουμε να κάνουμε εμείς είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και να περιμένουμε να έχει κάποια βαθμολογική απώλεια ο Ολυμπιακός για να μειώσουμε τη διαφορά».

Για το ματς με τον Πανιώνιο: «Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η ομάδα μου. Αν εμείς είμαστε σοβαροί, κρατάμε τις θέσεις μας και βγάλουμε στο γήπεδο την ποιότητά μας όταν έχουμε τη μπάλα, μπορούμε να νικήσουμε».

Για τον εαυτό του και το σύστημα με δύο επιθετικούς: «Με το νέο σύστημα υπάρχουν περισσότεροι μεσοεπιθετικοί που πατάνε περιοχή κι αυτό δίνει περισσότερες πιθανότητες και σε εμάς τους αμυντικούς για να πάρουμε περισσότερες πάσες και να συμμετέχουμε στο παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα