Τράβηγμα ο Μπεργκ!

Τράβηγμα ο Μπεργκ!

Νίκος Αθανασίου
Τράβηγμα ο Μπεργκ!

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ προπονήθηκε την Παρασκευή, ωστόσο, υπέστη τράβηγμα και μένει εκτός για περίπου είκοσι ήμερες, μεγαλώνοντας τον προβληματισμό για το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού»!

Aκόμη ένα περιστατικό, αυτή την φορά με... θύμα τον Μάρκους Μπεργκ, ήρθε να προστεθεί στα όσα συμβαίνουν φέτος με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκό και την διαχείριση των τραυματιών. Ο Σουηδός ένιωσε ενοχλήσεις στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας με την Παναχαϊκή. Αντικαταστάθηκε γρήγορα από τον Στραματσόνι για προληπτικούς λόγους και στην συνέχεια ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Δεν αγωνίστηκε στην Βέροια και το πρωί της Παρασκευής προπονήθηκε κανονικά.

Θα μπορέσουν οι «πράσινοι» να κάμψουν την αντίσταση του Αστέρα Τρίπολης ; Στο 1.65 προσφέρει η Expekt τον άσο.

Αφού έβγαλε όλο το πρόγραμμα, στην συνέχεια παραπονέθηκε για ενοχλήσεις και διαπιστώθηκε πως έπαθε τράβηγμα στο ίδιο σημείο που τον ταλαιπώρησε στην Πάτρα, στον δικέφαλο! Ένας τραυματισμός που τον αφήνει εκτός για τουλάχιστον είκοσι ημέρες και χάνει τα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης, Κέρκυρα για το Κύπελλο και Πανθρακικό...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα