Με Μπαρμπόσα και... 18άδα η ΑΕΚ
Ο Ουρουγουανός προπονητής της «Ένωσης» δεν θέλησε να δουλέψει με 20 ποδοσφαιριστές ή να συμπεριλάβει τόσους στην αποστολή και να κόψει δύο στη συνέχεια, με αποτέλεσμα, ν' ασχοληθεί μονάχα με τη 18άδα, στην οποία υπάρχει ο Έλντερ Μπαρμπόσα, όχι όμως ο Μιχάλης Μπακάκης.
Εκτός επίσης έμειναν οι Κρισάντους, Τζανετόπουλος και Ανάκογλου.
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:
Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Τζεμπούρ, Αραβίδης και Μπουονανότε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Νίκολιτς στη Σερβία: «Αυτόν τον παίκτη θα έπαιρνα στην ΑΕΚ από την Παρτίζαν»
- Τηλεοπτικά δικαιώματα: Η ΑΕΚ στην «Per Capita», ο ΠΑΟΚ στον SportFM TV και η μάχη συνεχίζεται σε φόντο... Champions League!
- Μπέος: «Ο Νίκολιτς μου είπε ότι δεν ήταν πέναλτι, θα έλεγε ότι ο ποδοσφαιριστής του είναι Μίκι Μάους;»
