Με Μπαρμπόσα και... 18άδα η ΑΕΚ

Με Μπαρμπόσα και... 18άδα η ΑΕΚ

Gazzetta team
Με Μπαρμπόσα και... 18άδα η ΑΕΚ

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ανακοίνωσε τους 18 της αποστολής της ΑΕΚ για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Πανιώνιο, αφήνοντας εκτός τον Μπακάκη ώστε να επανέλθει ο Μπαρμπόσα.

Ο Ουρουγουανός προπονητής της «Ένωσης» δεν θέλησε να δουλέψει με 20 ποδοσφαιριστές ή να συμπεριλάβει τόσους στην αποστολή και να κόψει δύο στη συνέχεια, με αποτέλεσμα, ν' ασχοληθεί μονάχα με τη 18άδα, στην οποία υπάρχει ο Έλντερ Μπαρμπόσα, όχι όμως ο Μιχάλης Μπακάκης.

Εκτός επίσης έμειναν οι Κρισάντους, Τζανετόπουλος και Ανάκογλου.

Πανέτοιμη είναι η ΑΕΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο. Σε απόδοση 2.15 στη Novibet, η νίκη της Ενωσης στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ:

Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Τζεμπούρ, Αραβίδης και Μπουονανότε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα