Μέσα ο Καρέλης, εκτός ο Μπεργκ

Μέσα ο Καρέλης, εκτός ο Μπεργκ

Νίκος Ρόλλας
Μέσα ο Καρέλης, εκτός ο Μπεργκ

bet365

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε μετά το τέλος της προπόνησης, έθεσαν νοκ άουτ τον Μάρκους Μπεργκ από το παιχνίδι με την Αστέρα. Κανονικά ο Καρέλης.

Πάνω που πήγε να... χαμογελάσει βλέποντας το ιατρικό δελτίο του να περιλαμβάνει μόνο το όνομα του Ράσμους Ταλέντερ, ήρθαν οι νέες ενοχλήσεις του Μάρκους Μπεργκ για να προσγειώσουν τον Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Σουηδός επιθετικός έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης, αλλά λίγο μετά ένιωσε εκ νέου ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από τον Ιταλό τεχνικό για το παιχνίδι της Κυριακής.

Θα καταφέρει να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα ο Παναθηναϊκός; Σε απόδοση 1.70 στην Sportingbet, νίκη των «πρασίνων».

Αντιθέτως ο Νίκος Καρέλης που γυμνάστηκε χωρίς ενοχλήσεις, θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ο Ράσμους Τελάντερ συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί με θεραπεία και ατομικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα