Στο κενό η έφεση του Πλατινί

Κώστας Ζάλιαρης
Στο κενό η έφεση του Πλατινί

bet365

Το CAS απέρριψε την έφεση που είχε ασκήσει ο Μισέλ Πλατινί στην ποινή απαγόρευσης της ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο κι έτσι, ο πρώην πρόεδρος της UEFA δεν μπορεί να δώσει το «παρών» ούτε στην κλήρωση για το Euro 2016.

Ο Γάλλος που εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομης πληρωμής από τον Σεπ Μπλάτερ με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι... καθ' όλα νόμιμα βρέθηκε στον λογαριασμό του πληρωμή από τη FIFA για συνεργασία που είχε με την Παγκόσμια Ομοσπονδία πριν από αρκετά χρόνια, είχε τιμωρηθεί με ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο μέχρι και τον Φεβρουάριο.

Μάλιστα, υπήρχε το ενδεχόμενο επέκτασης αυτής της περιόδου, πράγμα που θα τον έβγαζε... νοκ-άουτ από τις εκλογές της FIFA, αν και πλέον αυτό θεωρείται δεδομένο.

Η έφεση που έκανε ο Πλατινί στο CAS έπεσε στο κενό, όπως έγινε γνωστό σήμερα το πρωί, ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει ενδεχόμενο να επεκταθεί η ποινή του.

Παρ' όλα αυτά, μέχρι τα Χριστούγεννα, τόσο εκείνος, όσο και ο Μπλάτερ θα μάθουν το μέλλον τους στο χώρο του ποδοσφαίρου, με πιθανότερο σενάριο τον αποκλεισμό από το άθλημα για αρκετά χρόνια...

 

Τελευταία Νέα