«Εδώ και μήνες με πρόβλημα στο γόνατο ο Κριστιάνο»!

«Εδώ και μήνες με πρόβλημα στο γόνατο ο Κριστιάνο»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Εδώ και μήνες με πρόβλημα στο γόνατο ο Κριστιάνο»!

bet365

Αν αληθεύει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα ισπανικού Μέσου για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, εξηγείται και με το παραπάνω η κακή σεζόν που κάνει ο Πορτογάλος πιέζοντας τον οργανισμό του...

Σύμφωνα με όσα φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας η «Marca», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ από το καλοκαίρι αισθανόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το γόνατό του, όμως ήταν ανυπάκουος στις συμβουλές των γιατρών και όσους του τόνιζαν ότι θα έπρεπε ίσως και για δύο μήνες να μείνει εκτός δράσης.

Προτιμούσε να δουλέψει σκληρά και στο σπίτι του, με αρκετή γυμναστική και ενδυνάμωση των ποδιών του, ενώ, στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης ήξερε ότι έπρεπε να κάνει συγκεκριμένο πρόγραμμα για το γόνατό του, ώστε τουλάχιστον να μπορεί ν' αγωνιστεί.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Χετάφε με τη Σοσιεδάδ.

Το πείσμα του και το... ξερό του το κεφάλι, τον οδήγησαν στην απόφαση να μην δημιουργήσει θέμα ο ίδιος και ζητήσει λίγο καιρό να ξεκουραστεί, όπως ακριβώς το έκανε και στο περσινό Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου το σώμα του έλεγε ότι δεν μπορεί να παίξει, αλλά το μυαλό του τον έσπρωχνε κάθε φορά στο γήπεδο, δίχως να πετύχει κάτι για την Πορτογαλία.

«Αντιμετώπιζα προβλήματα, όμως αυτά είναι δικά μου θέματα και δεν μου αρέσει να τα εκφράζω και να μιλάω γι' αυτά» είπε ο Κριστιάνο μετά τη νίκη επί της Μάλμε για το καρέ τερμάτων και τα 11 γκολ συνολικά στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ίσως αυτά τα «θέματα» που έκρυβε, να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ της «Marca» και να δίνουν μια εξήγηση για την κακή του παρουσία από την έναρξη της σεζόν...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα