Βεργέτης: «Δεν μας άξιζε κάτι τέτοιο...»

Βεργέτης: «Δεν μας άξιζε κάτι τέτοιο...»

Βεργέτης: «Δεν μας άξιζε κάτι τέτοιο...»

Ο Στάϊκος Βεργέτης στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση με την Σάλκε τόνισε πως ο Αστέρας άξιζε κάτι καλύτερο από αυτό το ματς.

Μιλώντας στον OTE TV ο Βεργέτης σχολίασε ανάμεσα στα άλλα για:
 
Το ματς με την Σάλκε: Σαφώς δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Αξίζαμε κάτι καλύτερο. Δεν μας άξιζε κάτι τέτοιο. Έκαναν οι αντίπαλοι γκολ στις καταστάσεις που μπόρεσαν και τα έκαναν και μετά διαχειρίστηκαν πολύ έξυπνα τον αγώνα. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στην συνέχεια.
 
Επίσης ο τεχνικός του Αστέρα δήλωσε ευχαριστημένος από το α' μέρος αλλά όχι από την συνέχεια.
 
Ακόμα τόνισε για:
 
Την διαφορά των 2 ομάδων: Σαφώς και υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Αρχικά παίζουν σε διαφορετικά πρωταθλήματα που η διαφορά ποιότητας σε σχέση με το ελληνικό είναι τεράστια. Εμείς προσπαθήσαμε να μειώσουμε αυτή την διαφορά, κάναμε τις ευκαιρίες μας, που θα μπορούσαν να κάνουν το ματς λίγο πιο δύσκολο για τους αντιπάλους, αλλά τις σπαταλήσαμε.
 
Τέτοιες βραδιές, που έρχονται τέτοιοι αντίπαλοι στην Τρίπολη είναι πολύ μεγάλες και γι' αυτό και ο κόσμος ανταπέδωσε με το χειροκρότημα.
 
Το τι πρόσημο θα έβαζε στην πορεία της ομάδας: Θεωρώ ότι αν εξαιρέσουμε τα ματς με τη Σάλκε, στα υπόλοιπα παιχνίδια στερηθήκαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από λεπτομέρειες. Με την Σπάρτα στην Τρίπολη χάσαμε τις φάσεις μας, στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ το ίδιο. Έτσι γινόμαστε πιο σοφοί, αποκτούμε εμπειρίες, παίρνουμε μαθήματα και συνεχίζουμε.
 
Τους τραυματίες Γκόιαν και Ιγκλέσιας: Ο Γκοϊάν  υπέστη διάστρεμμα και ο Ιγκλέσιας είχε κάποιες κράμπες αλλά η κατάσταση και των δύο θα εκτιμηθεί αύριο (σ.σ. Παρασκευή).
 
Την περσινή πορεία του Αστέρα και εάν ήταν πιο μαχητική: Όταν κάτι το βιώνεις για πρώτη φορά έχεις περισσότερο ενθουσιασμό και πάθος. Πέρσι ήταν η χαρά ότι η ομάδα μπήκε στους ομίλους για πρώτη φορά. Φέτος είχαμε δύσκολους αντιπάλους και μην ξεχνάμε ότι ο ΑΠΟΕΛ φτιάχτηκε με μπάτζετ για Champions League. Είμαστε μία ομάδα που συνεχώς βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε. Ακόμη πέρυσι η ομάδα μπήκε στους ομίλους με περισσότερους αγώνες σε σχέση με φέτος. Δεν είχαμε την... φόρα της περσινής σεζόν.

Best of internet