«Κάναμε λάθη αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά»

Δημήτρης Τομαράς
«Κάναμε λάθη αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά»

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα με τους παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν μία πρώτη κουβέντα για το τι δεν πήγε καθόλου καλά στον αγώνα με την Άρσεναλ. Καθοριστικό το χρονικό σημείο του 0-1.

Όπως σας είχαμε γράψει από χθες υπήρξε group therapy στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια για το 0-3 με την Άρσεναλ. Βέβαια εκτός από τον Μάρκο Σίλβα στους παίκτες μίλησαν και στελέχη της ομάδας όπως ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Φυσικά το κυρίαρχο θέμα της συζήτησης ήταν το παιχνίδι με τους Λονδρέζους. «Κάναμε όλοι μας λάθη αλλά οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά. Ήταν ένα ματς που πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά αλλά δεν γίνεται να μείνουμε εδώ. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Να προχωρήσουμε. Έχουμε μπροστά μας το Europa League και την συνέχεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν. Μάλιστα όλοι συμφώνησαν πως θα πρέπει να εντοπιστούν εκτενώς και αναλυθούν σε βάθος οι αιτίες της αγωνιστικής... καθίζησης της ομάδας σε έναν τέτοιο αγώνα.

Το σημείο - κλειδί πάντως που στάθηκαν όλοι ήταν το 0-1 και ο τρόπος που ήρθε, που επηρέασε όλη την ομάδα...

Άπαντες ανέλαβαν τις ευθύνες τους και ενώ -όπως σας τονίσαμε και χθες- έγινε κουβέντα και για το γεγονός πως η ομάδα στεναχώρησε τόσο πολύ τον κόσμο των Πειραιωτών. Άλλωστε άπαντες ήταν και πολύ στεναχωρημένοι και πολύ απογοητευμένοι για ότι συνέβη. Εξάλλου ο Μάρκο Σίλβα εκτός των άλλων έκοψε το ρεπό της Πέμπτης.

Το καλύτερο... γιατρικό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι οι νίκες και σίγουρα εφόσον ο Ολυμπιακός πάει με νίκες μέχρι τα Χριστούγεννα αυτό θα βοηθήσει αισθητά την ψυχολογία όλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα