Αγγλικά «μάτια» για τρεις!

Δημήτρης Τομαράς
Αγγλικά «μάτια» για τρεις!

bet365

Η Τότεναμ έστειλε εκ νέου scout της στο Καραϊσκάκη για να τσεκάρει (και πάλι) τον Φορτούνη ενώ είχε και την προσοχή του στραμμένη σε Ιντέγιε και Κασάμι. Σενάριο για ΚΠΡ και Ιντέγιε!

Στα επίσημα του «Γ. Καραϊσκάκης» βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης «κατάσκοποι» από αρκετές ομάδες. Και βέβαια τσέκαραν παίκτες και των δύο ομάδων. Η Τότεναμ ήταν ένας εκ των αγγλικών συλλόγων που είχαν απεσταλμένο τους στο γήπεδο. Ο βασικός της στόχος ήταν να δει και πάλι από κοντά σε δράση τον Κώστα Φορτούνη (σ.σ. τον οποίο έχει δει πάνω από 3 φορές). Η Τότεναμ μάλιστα έχει δείξει την διάθεση να κάνει κίνηση για τον διεθνή άσο.

Πλην όμως στο μπλοκάκι είχαν καταγραφεί και τα ονόματα των Ιντέγιε Μπράουν και Παϊτίμ Κασάμι, δύο παικτών με ποδοσφαιρικό παρελθόν στο Νησί. Η βραδιά βέβαια δεν κύλησε καθόλου καλά για τον Ολυμπιακό, σε αντίθεση με την Άρσεναλ, που πήρε αυτό που ήθελε. Στο μεταξύ στην Αγγλία έχουν κυκλοφορήσει και πληροφορίες και σενάρια για την ΚΠΡ και για ενδιαφέρον της για τον Ιντέγιε.

Εκτός από την Τότεναμ οι Ζενίτ, Ντιναμό Κιέβου και Λεβερκούζεν (σ.σ. με την γερμανική ομάδα να παρακολουθεί καιρό τώρα τον Κασάμι) είχαν scouts τους στο Καραϊσκάκη. Το ματς αυτό... συγκέντρωσε και ουκ ολίγους ατζέντηδες, όπως γίνεται συνήθως.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα