Μοράτα 2020!

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Μοράτα 2020!

bet365

Την ανανέωση του συμβολαίου του Αλβατο Μοράτα ως το 2020 ανακοίνωσε η Γιουβέντους, χωρίς να προχωρήσει σε οικονομικές λεπτομέρειες.

Οι Μπιανκονέρι έχουν κάνει σαφές πολλές φορές ότι θεωρούν βασικό στέλεχος της νέας ομάδας που χτίζουν τον Ισπανό φορ, ο οποίος -από την πλευρά του- έχει δηλώσει ότι είναι ευτυχισμένος στο Τορίνο. Αυτό επιβεβαιώνεται τώρα από το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε και το οποίο έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2020.

Αυτό δεν επηρεάζει σε κάτι την Ρεάλ Μαδρίτης, υπό την έννοια πως η ρήτρα αγοράς του (30 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι του 2016 και 38 για αυτό του 2017) ισχύει κανονικά αλλά με την υπογραφή νέου συμβολαίου ο Μοράτα -ο οποίος είναι και αυτός που θα αποφασίσει πώς θα λήξει αυτό το θέμα- ουσιαστικά δείχνει ποια είναι η επιθυμία του.

Σχολιάζοντας την ανανέωση του συμβολαίου του, αναφερόμενος και στο κλίμα των τελευταίων ημερών λόγω των χαμένων ευκαιριών στο ματς με την Σεβίλλη, ο Μοράτα έγραψε στο twitter: «Πολλές φορές έχω πέσει αλλά πάντα σηκώθηκα ξανά. Fino alla fine forza Juventus».

 

SERIE A Τελευταία Νέα