Αρνητικό το ΣτΕ για ΑΕΚ και ΟΠΑΠ!

Αρνητικό το ΣτΕ για ΑΕΚ και ΟΠΑΠ!

Αρνητικό το ΣτΕ για ΑΕΚ και ΟΠΑΠ!

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε τις προσφυγές της ΑΕΚ και του ΟΠΑΠ, αποφασίζοντας πως η Ένωση δεν μπορεί να συμμετέχει στα παιχνίδια του οργανισμού λόγω κωλύματος με τον Μελισσανίδη.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας θεώρησε πως υπάρχει εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη στη διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία είναι ασύμβατη με εκείνη του γιου του στον ΟΠΑΠ. Έτσι, αποφάσισε να να απορρίψει τις προσφυγές τόσο της Ένωσης, όσο και του Οργανισμού, οι οποίες ζητούσαν να κριθούν αντισυνταγματικές η απόφαση της ΕΕΑ που δεν επέτρεπε στην ΑΕΚ τη συμμετοχή στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, καθώς και εκείνη της επιτροπής εποπτείας και ελέγχου παιγνίων για τη σύσταση της τριμελούς επιτροπής ελέγχου του ΟΠΑΠ. 

Για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, το κώλυμα έγκειται στην διοικητική εμπλοκή του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, την ώρα που ο γιος του μετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας που έχει το 33% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού.

Το ΣτΕ έκρινε αιτιολογημένη την απόφαση της ΕΕΑ και απέρριψε τους ισχυρισμούς ΟΠΑΠ και Ένωσης, αφήνοντας πρακτικά τους «κιτρινόμαυρους» εκτός Πάμε Στοίχημα, ΠΡΟΠΟ και λοιπών παιχνιδιών.

Best of internet