«Θέμα» με Καρέλη

«Θέμα» με Καρέλη

Νίκος Αθανασίου
«Θέμα» με Καρέλη

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και στο Κορωπί... τρόμαξαν με τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος προληπτικά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει ήδη έναν πονοκέφαλο για την επίθεση, καθώς ο Μάρκους Μπεργκ δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και δύσκολα θα είναι έτοιμος ενόψει του κυριακάτικου ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και το απόγευμα της Πέμπτης προέκυψε ακόμη ένας.

Ο Νίκος Καρέλης υπέστη ένα μϋικό σπασμό στην δεξιά γάμπα και ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Πάντως, η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία και όπως όλα δείχνουν θα είναι κανονικά στην διάθεση του Ιταλού τεχνικού για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Αυξάνονται τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό ενόψει Αστέρα Τρίπολης. Σε απόδοση 1.72 στη Novibet, η νίκη των «πρασίνων».

Οι «πράσινοι» χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έκανε ζέσταμα και παιχνίδι και το άλλο γυμναστήριο και παιχνίδι.
Ατομικό και θεραπεία ακολούθησε και ο Τελάντερ, όπου πήρε ως... σουβενίρ από το «διπλό» στην Βέροια μια κάκωση στο γόνατο.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10:30 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα